Obiecte Straine In Aeroterma, Cand Pasageri Inventivi Iti Baga Pixul In Gratar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am o moneda cazuta intre parbriz si bord.stie cineva cat de adanca e gaura ca ma cam streseaza?
    GILL 3*

Comment

dar ai avut ceva probleme cu bordul dupa ce l-au montat pentru ca si eu vreau sa il demontez. aeroterma face un zgomot ciudat ca si cum s-ar fi slabit si alta solutie nu este. mi- e frica sa nu faca si mai au daca nu il monteaza bine.
      tema, ideea si morala este banii
      banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

fiti inventivi.. daca obiectul cazut e metalic incercati sa va dati seama pe unde a cazut si intrati cu magnetu dupa el .. un magnet cu gaura pe mijloc (tip cerc, legat cu o sfoara tapana ca sa fiti sigur ca nu se taie, rupe sa ramanaeti si cu magnetu acolo, si trageti-l afara, mama lui de corp strain..
        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

doamne... nu sunteti intregi... aveti grija sa nu scapati si roata de rezerva in grila accea
          sigpic

Comment

) msh sincer si mie mi-a trecut prin minte sa pun un pix acolo.. dar m-am gandit.. daca o sa cada inauntru cum il scot.. si m-am linistit repede )
            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

desfaci bordul. greu. foarte greu scoti pixul. pui bordul la loc. mult mai greu decat l-ai dat jos . apoi: juri ca-n viata ta nu mai pui pixul acolo. in plus, cum cineva doar apropie mana de gura de ventilatie, ii dai un pumn in mecla, cand te gandesti cat ai muncit tu sa scoti pixul din bord...sau ii rupi mana, sa fii sigur...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Un sfat bun!

Comment

Daca era fimea sa bage pixul acolo asta e, plateam eu demontarea bordului.
                  Dar daca era ruda indiferent de gradul de rudenie(mama,tata,socra,socru,frati,cumnati,etc... .) le aratam factura si banii jos.
                  Fara prea multe discutii le luam banii,pt ca nu ii fac la imprimanta.
                  Daca strici ceva ce nu iti apartine se plateste,asta e viata.

Comment

Ivan Marian are dreptate. Cine o comite saplateasca. Oricum, voi tine minte patania asta.
                    sigpic

Comment

si eu vroiam sa umblu la aeroterma ca se aude un zgomot parca ar fi slabit ceva pe acolo ca se aude si cand trepideaza masina si cand dau mai tare aeroterma pe la 3,4 dar nu se aude in continuu si cand am auzit ca tre sa dau bordu jos am lasat-o asa .

Comment

eu am scapat o casca bluetooth. statea pe bord, si la o frana - "bâldâbâc" pe gaura de langa parbriz. am incercat cu sarme si altele, dar fara succes. ce este mai stresant este ca era nou-nouta, dar costul demontarii bordului depaseste de 10 ori costul castii. dar ideea ca este un corp strain acolo este insuportabila.

Comment

Eu am vazut in Praktiker o sarma cu un carlig pt agatat asta in cazul e vb de chestii de plastic si nu merge cu magnetul cum spunea un ante vorbitor.
                          Deci spor la scos chestii din bord.

Comment

dar poate afecta cu ceva obiectul ala acolo?..eu am scapat o clema de parfum dinacela de masina :|

Comment

Salutare !

Oameni buni, va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac ! Ma puteti injura , sa ziceti orice dar numai sa imi dati un sfat bun si ''mai de criza''. In lipsa unui loc mai special pentru ochelari , mi-a fost mai la indemana sa ii las deasupra grilei de dezaburire parbriz, cu ramele bagate in interior (nu cred ca sunt primul si nici ultimul care a facut asta). cand am vrut sa imi pun ochelarii intr-o zi , ce sa vezi ? lipsea o rama. nu merge nici cu magnet , iar cu aspiratorul m-am dat batut. ce sfaturi imi dati. mentionez ca sunt forte serios iar ochelarii nu sunt orice bazar ( cu toate ca s-a desprins o rama ) si sunt primiti de la o persoana foarte draga , asa ca va rog sa tratati cu seriozitate ce am postat , iar daca nu , sa ignorati. multumesc anticipat!

Comment

Probabil daca te chinuiai sa vezi ce s-a scris macar pe pagina asta te-ai fi lamurit cat de cat si nu ai mai fi postat nimik.
                                Prima regula a unui forum incearca sa citesti ce au scris ceilalti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google