Lipsa Totala Frana Pe Puntea Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lipsa Totala Frana Pe Puntea Spate

Am logan 1.4 benzina 2006 fara ABS.Am constatat ca frana nu mai este eficienta si am facut aerisire la roti ,crezand ca ar fi de acolo.La aerisire sa constat ca pe spate nu ajunge lichid de frana in momentul desfacerii aerisitoarelor.Acum am si eu o intrebare :daca nu am greutate se actioneaza repartitorul?oare de aceea nu am e lichd la aerisitoare?sau o fi el blocat si nu lasa sa treaca mai departe catre roti

E blocat repartitorul pe pozitia "inchis", chiar si suspendat spatele masinii pe capre, tot ar trebui sa ai lichid de frana la aerisitoare. Tre sa schimbi repartitorul.

Comment

Daca anulez repartitorul atunci o sa mearga?Stiu ca asa se facea la daciile vechi.Zic de anulare pana o sa cumpar altul

Comment

Si-asa franeaza ca dracu Loganul fara ABS, tu vrei sa ai pe cineva pe constiinta?
        N-ai bani de repartitor, mergi cu transportul in comun. In Romania masina e un lux, inca.

Comment

Era vorba doar de o anulare temporara a repartitorului; care-i legatura cu ABS-ul?
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Temporar cat, o ora, o zi, o luna sau de la 1 an in sus?
            Daca are repartitor, masina e model fara ABS. Iar modele fara ABS franeaza JALNIC pe spate inca din fabrica. Daca anuleaza si repartitorul, poate cineva sa spuna cat de diferit vor frana cele 2 roti de pe spate?
            Last edited by mr.K; 8 December 2015, 12:30.

Comment

Cand am spus ca-l anulez, era vorba sa-l pun pe direct si sa nu mai depinda de greutatea pe spate.Nicicum sa nu fie functional spatele cum este acum.Solutie de moment pana ma interrsez cat ar fi unul nou ori SH

Comment

Repartitorul ala mai si egalizeaza presiunea lichidului de frana in pistonase, stanga fata de dreapta. Una din roti va frana diferit fata de cealalata, ca forta.

Comment

Am inteles ,voi inlocui repartitorul.Multumesc de sugestii

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google