Ajutor Interpretare Valori Torque,motorul Intrerupe Si In Mers Si La Ralanti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor Interpretare Valori Torque,motorul Intrerupe Si In Mers Si La Ralanti

Salut,cer ajutorul celor care stiu sa interpreteze valorile afisate de Torque in timp real,motorul intrerupe in mers dar si la ralanti,am facut o captura de ecran cu valorile afisate intr-un moment in care nu mergea bine,stand pe loc am tinut turatia constanta la 2000 de ture,a stat la 2000 cam 10 secunde dupa care a inceput sa scada turatia si sa mearga neregulat,a ajuns pe la 600 de ture si parca mergea in 2 cilindri.Ce nu inteleg e cum poate tensiunea de la sonda lambda sa ajunga la 1,3 volti atata timp cat in tot internetul scrie ca sonda poate genera maximum 0,9 volti.De asemenea nu inteleg cum poate sa creasca presiunea aerului la admisie cand motorul este turat si tinut la turatie constanta.

Masina este din 2005,1,6 benzina,fara gpl,fara remapare.
    Attached Files

Chiar nimeni ?

Comment

Eu zic sa verifici bobina de inductie daca este fisurata si pierde curent, poti verifica si bujiile daca scoti fisele pe rand si vezi cat de puternica este scanteia in momentul cand vrei sa o bagi fisa la loc.
      Si eu am avut pierere de putere si motorul functiona neregulat la relanti si buba a fost bobina.
      sigpic

Comment

am schimbat bobina,fisele si bujiile,face la fel(din cand in cand,sunt zile in care nu face deloc)

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google