Usa Blocata Logan 1.4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Usa Blocata Logan 1.4

Mi s-a blocat pe incuiat usa fata dreapta cred ca din cauza actuatorului si n-o mai pot descuia nici din exterior nici din interior si nici din inchidere.
    Stie cineva cum pot rezolva pb.,pt ca nu prea am cum sa dau fata de usa jos.

Am reusit reusit s-o deblochez dupa mai multe inchideri-deschideri electrice dupa care am inlocuit actuatorul cu un asam,altceva mai bun n-am gasit ce ziceti e cat de cat fiabil?
    Last edited by quinn; 18 April 2016, 11:26. Reason: Automerged Doublepost

stie cineva cum se poate repara axul de la actuator-acel ax melcat ce este actionat de motoras pt. ca se poate apasa(iala incuiata) dar nu se desface decat actionat de motoras nu si tragand de el(cad usa se deschide cu cheia)

Comment

de ce nu cumperi o broasca cu actuator cu tot din dezmembrari?

Comment

broasca e ok ,ce rost are, basca fiind din dezmb. risc sa iau ceva naspa/uzat
        am rezolvat dar nu mi se pare ceva fiabil actuatorul asta de asam

Comment

piesele de asam sunt destul de slabute
          My ride

Comment

Cauta un actuator la dezmembrari. Iti dau exemplu un prieten de-al meu, a avut probleme cu un actuator pe spate nu mai stiu exact stanga sau dreapta si a cumparat tot o minune deasta de asam care a tinut doar doua saptamani. i-am dat un actuator de pe fostul meu logan si il are de aproape 3 luni si n-are probleme. Acum depinde si de noroc daca iti gasesti unul nou si de origine mult mai bine.
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Am schimbat actuatoare in yala de logan cu Asam si au chiar si 2-3 ani de cand merg. Totul este sa cureti bine si partea mecanica din yala si sa NU o umpli cu tot felul de uleiuri si vasiline....
              GL-22-TOF

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google