Depanare Senzor De Viteza_Dacia_Renault

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Depanare Senzor De Viteza_Dacia_Renault

Buna ziua,

Am gasit o solutie rapida de repararea senzorului de viteza. In principiu, nefunctionarea vitezometrului sau functionarea cu intermitenta, se datoreaza lipiturilor reci de pe cablajul imprimat al celor trei pini. Se desface, cu ajutorul unui cuter, capacul de sub piulita de plastic. Acest capac este lipit si nu filetat, cum am crezut initial. Apoi se refac lipiturile, dupa care lipiti capacul de plastic cu "Picatura". Inaite de lipire curatati foarte bine cu alcool suprafata de lipit. Am atasat cateva poze sa va dati seama cum sa procedati.
    Attached Files
    Last edited by coti; 8 June 2016, 14:06.

Pana acum as zice ca au picat toate care trebuiau sa pice, dupa 2007 nu au mai avut problema asta. Al meu e schimbat.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Am uitat sa pun o poza cu sezorul inainte de relipire.
      Attached Files

Comment

Analizind logic acele 3 lipituri,care sunt destul de masiv realizate,nu vad cauza unor probleme de contact,valoarea curentului fiind aproape 0(zero)... Glumind,pot spune ca acceptam un contact cu probleme,dar nu,toate trei...!

Comment

Multumesc coti, pt poze si idee. Lipiturile cu probleme "arata bine" dar nu-si fac "treaba". Nu am mai vazut un senzor de viteza desfacut pana acum.
          „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Am probleme cu senzorul de viteză, afişează doar când vrea viteza. Unde e localizat respectivul senzor?

Comment

Pe cutia de viteze.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google