Probleme Motor 1.6 La Accelerare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

N-am bagat-o pe clip , am eu o interfata pe care o folosesc cu ddt2000 , n-am eroare memorata , dar sunt foarte multe valori pe care pot sa le citesc de la multi senzori , partea mai proasta e ca sunt in franceza , bujiile arata bine , sunt maronii la electrod pana unde incepe filetul , n-am depunere pe ele , la accelerare brusca cand nu a ajuns inca la tenperatura de functionare smuceste si te baga in scaun , cand e cald motoru (mers cu el de cel putin o ora ) nu accelereaza pur si simplu si daca e sarcina mare (ac) accelereaza cu intreruperi nu foarte semnificative , dar pe care le simti . Aer fals nu-mi trage sau cel putin nu o cantitate considerabila , daca astup clapeta se opreste motorul aproape instant .
    Last edited by Viosoft; 27 July 2016, 13:00.

Comment

Pai ce nu mergi la cineva care stie sa le interpreteze? Asa...dai cu presupusul...Nu trebuie neaprat sa ai o eroare...este suficient ceva sa nu functioneze tocmai bine...dar calculatorul sa nu o considere o eroare. Pana atunci...nu facem decat sa practicam sportul national de "dat cu presupusul"

Comment

Sunt situatii cind Clip-ul,nu spune nimic(nu exista erori),greutatea cazind pe cel ce face diagnoza sa interpreteze valorile reale si experienta il va ajuta sa vada valorile anormale date de anumiti senzori,printre care si sonda lambda(semnal usor influientabil de orice lipsa de etanseitate,fisura,atit in admisie cit si in evacuare)...

Comment

Originally posted by bolovan View Post
          Pai ce nu mergi la cineva care stie sa le interpreteze? Asa...dai cu presupusul...Nu trebuie neaprat sa ai o eroare...este suficient ceva sa nu functioneze tocmai bine...dar calculatorul sa nu o considere o eroare. Pana atunci...nu facem decat sa practicam sportul national de "dat cu presupusul"
          La cine sa ma duc sa o interpreteze ? Nu e problema locala , ca sa zic asa , poate fi in principiu cam de la orice , daca imi recomandati pe cineva care sa stie meserie , eu ma duc cu toata inima la el . Masina nu a fost la mecanic decat atunci cand i-am schimbat 2 rulemnti fiindca nu aveam presa , in rest , toate au fost facute acasa , cu ajutorului cititului pe net , uitatului la tutoriale si cu ajutorul lui taica-miu ( amortizoare , bascule , distributie , ulei , filtre , placute , franare etc. ) care nu sunt greu de schimbat daca te duce putin capu . De ce sa dai un ban la mecanic cand le poti face tu acasa . Deci in concluzie nu prea stiu mecanici
          Last edited by Viosoft; 27 July 2016, 13:06.

Comment

nici nu trebuie sa cunosti mecanici buni in cazul tau. iti trebuie electrician bun si un soft de diagnoza (daca nu e destul al tau), eventual sa gasesti un electrician care stie cat de cat franceza serios vorbind, fa-i o diagnoza intr-un service. daca aia isi demonstreaza incompetenta spunand ca masina n-are nimic, atunci incepi iar sa sapi.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by Viosoft View Post
              La cine sa ma duc sa o interpreteze ? Nu e problema locala , ca sa zic asa , poate fi in principiu cam de la orice , daca imi recomandati pe cineva care sa stie meserie , eu ma duc cu toata inima la el . Masina nu a fost la mecanic decat atunci cand i-am schimbat 2 rulemnti fiindca nu aveam presa , in rest , toate au fost facute acasa , cu ajutorului cititului pe net , uitatului la tutoriale si cu ajutorul lui taica-miu ( amortizoare , bascule , distributie , ulei , filtre , placute , franare etc. ) care nu sunt greu de schimbat daca te duce putin capu . De ce sa dai un ban la mecanic cand le poti face tu acasa . Deci in concluzie nu prea stiu mecanici
              Daca poti schimba o bucsa, un amortizor, chiar si distributia nu inseamna ca poti face totul. Eu as fi cumparat o presa decat sa merg la mecanic, in conditiile date de tine.
              Trebuie sa iti dai seama si sa recunosti atunci cand este nevoie de un mecanic auto calificat.
              Daca nu gasesti nici in capitala un mecanic capabil sa repare Loganul....iti recomand eu vreo trei!

Comment

Astept sa-mi zici pe cineva care se pricepe la partea de electronica si senzori , problema asta chiar ma depaseste , prefer sa ma duc la cineva care stie ce face , alte recomandari in legatura cu mecanici/electricieni sunt binevenite mai ales daca ati avut cazuri cu masinile voastre si le-ati remediat la ei , nu din auzite .

nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post!
                Last edited by Seba; 28 July 2016, 09:36.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google