If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am o problema cu proiectoarele de ceata: nu functioneaza.
Am facut o gramada de verificari degeaba.
Becuri, sigurante, am dat bara jos si am verificat toate mufele de legatura.
Ce poate fi? Ma poate ajuta cineva? Multumesc
Auzi : ELECTRICITATEA ... chiar e o ȘTIINȚĂ. Ia-ți un aparat de măsură și verifica pas cu pas ... n-ai menționat că ai fi folosit așa ceva, deci nu înțelege nimeni ce înseamnă ”verificat” pentru tine.
Cel mai probabil ai o întrerupere de circuit undeva și nu mai ajunge tensiunea pe firele tale.
Vezi că există o mufă la care se conectează cablajul proiectoarelor exact sub colțul stânga al bării față.
Sau du-te la un electrician auto bun și se rezolvă.
Iata cateva verificari ce pot fi facute rapid si te trimit oarecum la sursa defectului:
aprinzi pozitia si invarti de inelul de la proiectoare de pe maneta ca si cum ai semnaliza. In compartimentul motor, langa baterie, ai un tablou cu sigurante si relee;acolo ar trebui sa auzi cum cupleaza si decupleaza un releu in ritmul in care actionezi comanda de proiectoare. Daca il auzi atunci defectul este intre releu si proiectoare, poate chiar releul in sine(chiar daca bobina este buna contactele sunt arse). Daca nu il auzi atunci te gandesti la maneta sau la releu(bobina lui este arsa).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment