Probleme Proiectoare De Ceata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Proiectoare De Ceata

Am o problema cu proiectoarele de ceata: nu functioneaza.
    Am facut o gramada de verificari degeaba.
    Becuri, sigurante, am dat bara jos si am verificat toate mufele de legatura.
    Ce poate fi? Ma poate ajuta cineva? Multumesc

chiar e o ȘTIINȚĂ

Auzi : ELECTRICITATEA ... chiar e o ȘTIINȚĂ. Ia-ți un aparat de măsură și verifica pas cu pas ... n-ai menționat că ai fi folosit așa ceva, deci nu înțelege nimeni ce înseamnă ”verificat” pentru tine.
    Cel mai probabil ai o întrerupere de circuit undeva și nu mai ajunge tensiunea pe firele tale.
    Vezi că există o mufă la care se conectează cablajul proiectoarelor exact sub colțul stânga al bării față.
    Sau du-te la un electrician auto bun și se rezolvă.

Comment

Iata cateva verificari ce pot fi facute rapid si te trimit oarecum la sursa defectului:
      aprinzi pozitia si invarti de inelul de la proiectoare de pe maneta ca si cum ai semnaliza. In compartimentul motor, langa baterie, ai un tablou cu sigurante si relee;acolo ar trebui sa auzi cum cupleaza si decupleaza un releu in ritmul in care actionezi comanda de proiectoare. Daca il auzi atunci defectul este intre releu si proiectoare, poate chiar releul in sine(chiar daca bobina este buna contactele sunt arse). Daca nu il auzi atunci te gandesti la maneta sau la releu(bobina lui este arsa).

Comment

multumesc, este o idee buna

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google