Becul De La Benzina Nu Se Stinge!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Becul De La Benzina Nu Se Stinge!

Mi-am cumparat un logan facelift laureate 1.4 de aproximativ o luna.Acum vreo 2 saptamani mai aveam benzina in rezervor doar pentru aproximativ 70-80km si nu imi mai arata nicio liniuta plina.Pana aici toate bune si frumoase.M-am dus si am realimentat de 25 lei si nu mi se umpluse nicio liniuta si nici nu imi mai arata cati km mai am de parcurs cu benzina din rezervor,am mai bagat de inca 20 lei si s-au umplut 2 liniute.Pana aici totul OK.Acum,duminica mai exact mi s-a intamplat la fel,nu imi mai arata nicio liniuta plina si becul de la benzina era aprins.Am alimentat de 60 lei,iar becul nu s-a stins,nicio liniuta nu s-a umplut si nici nu imi mai arata cati kilometrii mai pot parcurge cu benzina din rezervor.Care sa fie problema?Multumesc anticipat si scuze de deranj!

Baga-i mai de vreo 100 lei benzol, pana isi face ''joc'' plutitoru'.
    Daca tot asa face, da jos bancheta si trage vreo doi pumni in rezervor, poate a ramas blocat plutitoru/sonda.

Comment

Reseteaza si computerul de bord poate sa fie o eroare ceva.

Comment

Inainte sa pui contactul tine apasat pe butonul Reset, dupa care mai apasa de 3-4 ori pe el si dupa care tine apasat pe el 5-10 secunde. Ia contactul si pune-l la loc, si vezi ce arata.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Gata am rezolvat problema,am mai bagat de inca 40 lei benzina si mi-au aparut 5 linii.Oricum nu inteleg de ce imi face faza asta,maine o sa trec pe la service sa ii intreb pe aia.
          P.S Inca ceva,cum se restarteaza computerul de bord?Multumesc.

Comment

Originally posted by andrei View Post
            Inainte sa pui contactul tine apasat pe butonul Reset, dupa care mai apasa de 3-4 ori pe el si dupa care tine apasat pe el 5-10 secunde. Ia contactul si pune-l la loc, si vezi ce arata.

asa se reseteaza
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Da asa se reseteaza.

Comment

Ultimele doua posturi cele mai tari ))

Ok, Casual - mergi cu ea, consuma benzina, fa un efort si baga din nou benzina de minim 100-120 lei sa forteze un pic plutitoru, s-ar putea sa nu fie nevoie de service (cum am spus, poate ramane un pic ''agatat'' si pana mai face cateva curse sus/jos isi va reveni).

Comment

Originally posted by ten View Post
                  asa se reseteaza
                  Originally posted by alex86 View Post
                  Da asa se reseteaza.
                  Asa se reseteaza dar se sterg si erorile existente...Daca Casual are calculator de bord si mai mult ca sigur are trebuie sa faca urmatorii pasi...Cu contactul pus se apasa o data pe maneta de stergatoarelor de parbriz (in capatul ei) si va aparea pe ecran km de la ultima resetare...Apoi se apasa si se tine apasat pe butonul de la tabloul de bord(cel cu ace) si pe acel ecran va aparea zero ...Apoi se mai repeta o data aceasta operatiune (apasat maneta stergatoare si tinut apasat butonul de pe tabloul de bord )si astfel vei reseta calculatorul de bord adica toate valorile indicate de acesta vor fi zero...Mai putini kilometrii parcursi de masina pana in acel moment.
                  sigpic

Comment

Incearca sa bagi benzina sa zicem 10 litri . Dupa aceea bagi benzina in mod normal .. Dar sa'ti ramana mereu in rezervor peste 15litri .... In loc sa ajungi sa ti se aprinda becul iti iei un alt reper ( 2 linii sau cum e la Logan .... ). Cum ajungi acolo .. Cum bagi benzina .

Comment

Cipriane, el ne intreba cum se reseteaza erorile, dar s-a exprimat mai putin clar. I-am raspuns mai sus.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

am patit si eu aceeasi problema insa nu am rezolvat-o. sa aprins becul am alimentat la 1km cu 50 lei si becul mi-a ramas in continuare aprins si nici o liniuta. am resetat cb, am intrat un meniul ascus acolo i-mi indica 15 litri si i-mi apar 2 liniute. dupa ce iau contactul si-l pun iar... becul aprins si nici o liniuta. ce sa inteleg?

Comment

Desfa borna si pune-o la loc. La mine functiona de fiecare data.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

fa-i testul acelor de bord si isi revine la normal
                            Vitrioale, merge si cu testul acelor de bord
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pai din ce am citit eu acolo, zice ca i-a facut. Oricum, ideea e ca eu pana nu-i luam borna, nu-si revenea.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google