Problema La Cutie?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema La Cutie?

No deci sa trec la subiect: in ultimul timp...Adica de acu vreo luna , 2 , intr-a a1 a si a 2 a ( parca si a 3 a) se aude un zgomot ciudat(nu tare,numai soferul isi poate da seama)...Se aude ca si cum s-ar freca 2 pungi ...Asta cand accelerez...Ce poate fi? cutia? ma gandes ca daca era cutie,crapa de mult ..
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Nu cred ca e de la CV, ci mai degraba de la trenul de rulare sau motor.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa traiesti andrei
      ps: asta presupun ca mi-o face pe garantie nu?
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

...Daca ai mi se pare normal...Numai daca nu...Or zice ca a soferului e vina din nu stiu ce motive.

Comment

Nu o sa-ti faca nimic, o sa te duci la service o sa se urce un mester o sa dea o tura si o sa zica n-are nimic, daca totusi isi da seama de vreun zgomot o sa zica "asa face toate"

Comment

Atunci eu imi bag ceva in serviciile dacia...Mi-a mai facut o faza de asta...Imi scartia ceva,a urcat-o pe rampa si a strans el un surub si cica aia ...Dar nu avea nicio legatura
            sper sa vad la revizia de 30k poate rezolv

Comment

Daca depisteaza problema se rezolva pe garantie, normal.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei sper..Ca si rugina " mi-a rezolvat-o pe garantie"....Stau de 1 an de zile cu rugina pe masina din 2006...E de-a dreptul pur si simplu!
                asta e...Sper sa se rezolve

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google