If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poti aloca cate chei vrei dar numai 4 vor fi functionale celelalte vor ramane nefunctionale in schmib le poti aloca cand vrei dar numai in limita a 4 chei eu vreau sa sterg din memoria UCE codul sau sa pot introduce altul de la alta masina
Cred ca mult mai simplu e sa scoti cipul de la cheia originala si sa-l prinzi cu o picatura de silicon de corpul contactului. Eu asa am facut si pot folosi cate chei vreau.
Pe mareom degeaba l-am intrebat, ca el nu stie decat ca a cumparat un ecu...Mare realizare ) eu o sa ma uit in hartile de injectie a 2 loganuri si daca vad pe undeva ceva cunoscut, o sa anunt. Daca e ceva scris in flash in afara de harti, trebuie gasit...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Ideea e urmatoarea. Poti sa ai testere cate vrei dac anu ai ddt-ul nu ai cum sa inveti alte chei pe un logan. Si nu ddt-ul ala de pe net ca e fix degeaba, iti trewbuie un ddt care a fost legat la baza de date renault
Codul ala se genereaza la orice masina pe genunchi de cineva priceput ...
Memoria eprom se poate sterge si prin can-bus, dar ai nevoie de canalyzer (softul de la vector) si de codurile de acces la ecu (can-id urile si masterul) si sa cunosti foarte bine procesorul pe care se ruleaza softul (eu banuiesc ca ecu-ul fiind siemens sirius 3132 are procesor siemens, despre care nu stiu nimic. Daca avea motorola/freescale se schimba un pic treaba). Mai multe detalii nu pot sa va dau, ca nu lucrez pe produse renault. Eventual daca aflati ceva de la takosan (firma din ploiesti ce face bordurile) nu ezitati sa ne impartasiti, ca mai suntem cativa curiosi . Apropo, eu de la takosan nici macar schema bordului n-am reusit s-o obtin, asa-s de speriati sa divulge secretele renault...
Seba trebuie sa te contrazic. Procesorul din calc de motor Siemens e un infineon. Am adaugat si o poza.
infineon=siemens. ma rog, a fost o divizie a lui siemens. la vremea cand s-au conceput ecu-urile alea, inca erau subsidiari siemens...de ce crezi ca scrie copyright siemens 1995? sau aia n-ai mai vazut? acum ca am vazut ce scrie pe el, seria c165-167 de microcontrolere e folosita si-n plc-urile beckhoff, si se programeaza prin spi-bus, asta daca tot veni vorba. pt cine vrea, ii trimit 180 de pagini de documentatie despre procesoarele respective.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
seba si kristikapa :eu am pus o intrebare la care am oferit si o recompensa ptr cel ce ma invata sa decodez un uce si nu din ce procesoare este compus un calculator sper sa nu fiti suparati pentru asta .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment