Ambalez Puternic Si Se Opreste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ambalez Puternic Si Se Opreste

Salutare....

Am cumparat recent un Logan 1.4MPI din 2005 cu 50000km la bord. Toate bune si frumoase doar ca am observat un lucru:

- sta masina in relanti, turez motorul pana la 4000-4500rpm iau piciorul brusc de pe acceleratie si se opreste.

Stie cineva care ar putea fi cauza?
    Un om fie crede, fie nu ca poate sa faca ceva, de obicei are dreptate.

Verifica senzorul de turatie

Comment

Eu as zice ca ai filtrul de benzina infundat, si filtrul de aer la fel . De tras , iti trage masina ? Ma refer in trafic .
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

Ce benzina pui?Sau de unde pui?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Benzina bag de la Petrom din aia de 95.

nu cred ca-i infundat filtrul de benzina, masina se comporta absolut normal cand ii in sarcina, doar in gol (pe loc sau debraiat) i-mi face figura, de parca dupa ce se inchide brusc clapeta de la acceleratie regulatorul de ralanti nu reactioneaza destul de promt sau ceva?!

stie cineva cum se curata?

pe senzorul de turatie pot sa dau direct cu o carpa cu benzina? Nu se strica?

Comment

Ai incercat sa bagi effix?Ca am inteles ca e buna tare..Eu nu am pus insa :P
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Senzorul de turatie sau corpul de clapeta, se vede pe tester care e problema clara.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by FLORYN View Post
                Eu as zice ca ai filtrul de benzina infundat, si filtrul de aer la fel . De tras , iti trage masina ? Ma refer in trafic .
                is tare curios sa vad si eu filtrul de benzian de la logan.....Ca am 100.000 de km si nu l-am schimbat niciodata.

Loganul NU ARE PE VERSIUNEA PH1<cel putin> filtru de benzina, are doar o sita pe sorbul ompei care sita se schimba cam odata cu pompa ca e cam lipita zdravan acolo.
                cum spunea si andrei senzorul de turatie ese probabil de vina sau MPP-ul!
                Fuarte Nervos !!!

Comment

Ce inseamna MPP?

In manualul de reparatii al loganului am mai citit despre o posibila problema: "electrovana de purjare a vaporilor de benzina". Daca asta e stricat se poate intampla ca motorul sa se opreasca brusc (asa scrie in carte). Tot de la asta poate sa-ti varieze si turatia de ralanti.

nu mai posta consecutiv. foloseste butonul "edit"...
                  Last edited by Seba; 8 October 2008, 12:14.

Comment

MPP= Mototasul Pas cu Pas
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

MPP-ul este de vina.
                      B92MHO

Comment

N-are nici o treaba problema descrisa cu "electrovana de purjare a vaporilor de benzina", adica supapa de la canistra de carbon.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Se pare ca aveti dreptate cu MPP-ul.....

l-am curatat si acuma e mai bine in sensul ca nu-mi se opreste de fiecare data... Doar cand si cand.

cred ca-i defecta partea electrica deoarece nu era foarte murdar.

cat este un MPP nou in magazin?

Comment

Pai de ce nu mergi in service sa fii sigur?

Comment

Pai is 99% sigur....

oricum, forum-ul asta are o sectiune pentru probleme tehnice ca sa-i invete aia care se pricep pe ceilalti si astfel sa evite sa de-a carute de bani pe la service-uri, sau nu?

in caz contrar sa puna moderatoru' un baner pe care sa scrie "mars la service" sa nu ne mai pierdem timpul pe aici.... Sper sa nu fie cazul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google