Va salut,am avut ghinionul sa trec peste o bucata de sticla destul de mare,m-am dat jos si am vazut ca imi este taiata anvelopa de la o roata din fata ,e taiat doar cauciucul nu a ajuns pana la,vroiam sa va intreb daca mai pot sa circul cu ea asa ?am totusi o teama sa nu explodeze si am pus roata de rezerva pana ma consult si cu voi,astept raspunsuri va multumesc!
Anvelopa Taiata De O Sticla
Collapse
X
-
Nu e deloc indicat sa mergi cu ea asa, dar ca solutie de urgenta ai putea sa o folosesti drept roata de rezerva. In caz ca faci pana, te va duce pana la o vulcanizare, dar, repet, nu e indicat sa mergi prea mult cu ea asa.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Daca nu e mare taietura se poate repara dar tot pe rezerva e bine s-o tii.
Comment
-
Dupa cum zici tu, imi face impresia ca taietura nu-i deloc de neglijat . Eu unul nu as mai punea asa ceva pe masina nici ca rezerva. Stiu ca este dureros , mai ales ca este un cauciuc destul de nou si nelucrat , dar sfatul meu este sa-ti cumperi o guma noua pe care o voi folosi ca rezerva, si lasa-ti pe masina toate rotile Continental . Chiar daca se repara, nu cred ca-ti va oferi confortul necesar, mai ales ca risti sa continui sa o folosesti . Nu se merita !
Parerea mea !, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Eu am "colectat" un rest de potcoava ascutita in cauciuc, de mi l-a taiat vreo 3 cm. La vulcanizare, mi-au spus ca acel cauciuc este compromis si ca nu merita sa-l vulcanizez, pentru ca va fi un pericol potential. Asa ca l-am aruncat cu toate ca nu avea decat 6 luni si mi-am luat altul nou. Am vorbit singur vreo 2 zile si imi venea sa-i strang de gat pe toti carutasii, dar mi-a trecut. Asta e, noi sa fim sanatosi.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
@burn_rubber: se poate. Mai greu, dar se poate. A patit-o tatal unei prietene, noroc ca n-avea decat 70-80km/h. Senzatia e identica cu aia cand explodeaza o anvelopa cu camera.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment