Mp3-ul Nu Mai Afiseaza!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mp3-ul Nu Mai Afiseaza!!!

Azi dimineata afisajul mp3-ului palpaia...La 15:00 la fel cateva minute, dupa care nu mai afiseaza nimic...Luminile butoanelor merg, numai afisajul a cazut...
    Are cineva idee ce se intampla?
    Mp3-ul nu este Blaupunkt de la Dacia...E un Watson.
    Multumesc mult.
    Attached Files
    Last edited by Ionut; 20 October 2008, 15:37.

Are o defectiune asta are sigur... Oricum nu cred ca gasesti pe nimeni sa-l repare decat poate un pusti de liceu pasionat

sigpic

Comment

Ia verifica putin siguranta de la casetofon (e cea rosie cu 10 inscriptionat pe ea)...Si mie mi-a facut la fel cd playerul meu (sony) si i-am schimbat siguranta ca se arsese
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Posibil sa fie ceva contact imperfect la display, altceva chiar nu stiu ce sa zic...
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu zic ca din cauza firmei se manifesta asa... Are un amic watson ca cel din poza si face la fel.... Azi ii merge.... Miine merge doar cu un pumn in ecran.

bafta !

Comment

Da el functioneaza, nu? Din ce vad eu, parazitii au fost cenzurati. Schimba si tu formatia, poate merge

Comment

parazitii afisa atunci...Acum nu mai afiseaza nimic.
              Am fost iar sa-l mesteresc si se pare ca afiseaza, insa luminozitatea e foarte slaba...
              Nu cred ca e de la firma pentru ca un vecin are unul identic si deocamdata nu face figuri.
              Sebaaaaa!!! Ma ajuti?

Comment

Scuze de post consecutiv insa "edit" nu mai e activ.
                Am coborat din nou, am schimbat siguranta si acelasi lucru...Lumina afisajului foarte slaba...Imposibil de descifrat.
                Functioneaza perfect...Mai putin afisajul

Comment

De la siguranta nu poate fi pentru ca daca siguranta nu ar fi bun atunci nu merea nimic. Poate fi de la contactele de la ecran, nu fac contact si nu afiseaza nimic.
                  I HAVE A !sigpic
                  fara linkuri externe in semnatura

Comment

Mai bine il duci la garantie si chiar cere banii inapoi pe trompetuza.... Nu te supara dar firma WATSON e de belea !

bafta !

ps. Imi pare rau ca nu am cum sa te ajut, de aceea zic scapa de belea.

Comment

Twety nu vreau sa fiu rau dar nu prea ai ce sai faci si nu cred ca se merita sa iei altu... Deci obisnuieste cu gandu si nu fi EMO!!!

sigpic

Comment

Sonykel dai cu spray de contacte la fata de la casetofon unde face contact cu cassetofonul.. Din cate stiu eu este un pin care alimenteaza displayul si cateva de seriala prin care comunica.Eu am observat ca daca nu imping bine fata si o tin cu mana se aprind butoanele si merg dar nu si displayul.. Spray si se rezolva
                        turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Sigur e un contact imperfect la display, desfa-l si vezi ce si cum.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei daca nu a fost umblat in fata de la casetofon nu e nevoie. Ca nu se desprind contactele peste noapte . Eu sunt sigur ca este de la ce zic eu
                            turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Intr-adevar nu umblu la el...Fata ramane mereu acolo, desi e detasabila...
                              O sa incerc maine si cu spray.
                              Merci

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google