Mp3-ul Nu Mai Afiseaza!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai bine incerci la un electronist,nu cunosti pe nimeni?Sau fa un efort si ia-ti altul,Watson nu e firma.Recomand Pioneer,sotia mea mi-a spalat geaca in care se afla si fatza de la cd-player.Am fost la un electronist pe care-l cunosteam,a curatat fatza cd-player-ului si a mers ca nou dupa aceea.
    Last edited by D-FENS; 20 October 2008, 21:36.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Am si eu acelasi model si am patit la fel.Eu l-am luat ptr ca pot folosi sd card si usb flash si nu trebuie sa umblu cu cd-uri.Am incercat sa gasesc fata de schimb pe net ca mi-a spus la unservice ca nu poate fi mai mult de 50 ,lei dar nimic ,poate tu ai mai mult noroc.
      CT-97-VIPsigpic

Comment

Da fata jos si curata cu un varf de cutter sau surulbenita ascutita bine contactele alea de cupru de la fata casetofonului (mp3 ma rog). Acelasi lucru fa-l si la casetofon, unde sunt lamele alea de cupru, zgarie-le usor cu cutteru sau surubenita.

E foarte probabil pt ca n-ai dat fata jos in mod uzual, contactele sa fi oxidat (pt ca sunt din cupru).
        NU folosi sprayuri si alte rahaturi.

Comment

Octavian spunemi ce se intampla daca dai cu un pic de spray de contacte ?
          mai bine iei o perie de sarma foarte moale si dai un pic cu ea decat cu cutteru sau surubelnita ca risti sa indoi pinii aia si sa nu mai faca contact deloc dupa aia sau sa faca contact in alte locuri.
          turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Mai bine il duci inapoi la garantie , daca e de la Metro ar trebui sa iti dea altu ca astea sunt importate de ei direct si nu se trimit la reparat, eventual sa vorbesti sa mai pui diferenta si sa iti iei ceva mai bun, ti se emite o factura de valorea la produs si tb sa cumperi de valoarea aia (presupun un 200 ron ca o costat) altceva sau sa pui diferenta la ceva mai scump. Bafta !

LE: Watson sucks
            sigpic

Comment

Originally posted by noyz View Post
              Octavian spunemi ce se intampla daca dai cu un pic de spray de contacte ?
              mai bine iei o perie de sarma foarte moale si dai un pic cu ea decat cu cutteru sau surubelnita ca risti sa indoi pinii aia si sa nu mai faca contact deloc dupa aia sau sa faca contact in alte locuri.
              Unde trebuie sa fie dat cu spray se da cu spray, unde trebuie sa fie gresat cu vaselina se greseaza cu vaselina. Unde NU trebuie si nu sunt facute din fabrica treburile astea, de ce suntem noi mai destepti si facem fel de fel de artificii?
              Ce mp3 ai vazut pana acum care sa aibe contactele de la fata detasabila date cu spray sau alte tampenii?
              Cu o perie de sarma n-ai nici un control la acele contacte/lamele mici de cupru.
              Nu trebuie decat un pic sa zgarii suprafata de cupru a lamelelor, nu sa dai ca si cum ai rascheta de rugina.
              Eu am patit ca nu mai mergea volumul cum trebuie la fratello la masina (avea ceva pus after market) si am curatat lamelele cu un varf de cutter, foarte usor, cat sa iau acel strat de oxid depus si n-a mai avut treaba.
              Dai cu spray sau alte unsori, risti sa traga apoi prafu ca un magnet si mai rau faci.

Comment

Azi l-am dus la service pentru ca inca mai aveam garantie...Pana la anu' in mai
                Mi-au zis ca este vorba de un led pe care il pot schimba usor...Maine o sa il ridic in stare de functionare.
                Referitor la ce s-a scris pe aici, si mie imi convine ca am usb pentru stick si slot de card .
                Pretul parca a fost undeva la 250 roni.
                Inca ceva...Se pare ca toate astea au aceasta problema...Acel led...Asta s-a mirat ca mi-a functionat un an si ceva.
                Daca se considera ca mai trebuie discutat....E ok.
                Pentru mine se poate inchide.
                Multumesc.

Comment

Alooo...P'asta il mai inchideti?
                  Multumesc

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google