S-antamplat ceva, si nu mai merg pozitiile pe stanga, nici luminile din bord, la aprinderea pozitiei nu se schimba luminozitatea afisajului. Siguranta este intacta. Restul functiuneaza, inclusiv bricheta. Help please!
Probleme UCH
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozitiile pe partea stanga cam ciudat.. Ma gandesc ca e acelasi circuit si pentru poz stanga si pt dreapta.
S-ar putea sa fie ceva de la maneta cand rotesti de ea sa nu faca contact cum trebuie. Cu bordul ai putea sa dai bordu jos sa misti un pic mufa din stanga.
in rest o sa ma mai uit eu zilele viitoare si o sa iti vin in ajutor.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
-
Originally posted by noyz View PostPozitiile pe partea stanga cam ciudat.. Ma gandesc ca e acelasi circuit si pentru poz stanga si pt dreapta.
S-ar putea sa fie ceva de la maneta cand rotesti de ea sa nu faca contact cum trebuie. Cu bordul ai putea sa dai bordu jos sa misti un pic mufa din stanga.
in rest o sa ma mai uit eu zilele viitoare si o sa iti vin in ajutor.
Comment
-
Vezi la mufele din spatele afisajului de bord, dar mai intai verifica blocul de lumini (oricum ajungi la mufa astuia cand desfaci cochilia volanului ca sa scoti bordul)Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Montaj defectuos (in mod normal au cleme de asigurare) sau oxidare, vibratii, de unde rezulta contact imperfect sau deloc.
acum ca stim ce-a fost si ca s-a rezolvat, inchidem...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment