Probleme Directie Logan 1.4 Laureat Plus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Directie Logan 1.4 Laureat Plus

Am observat ca in ultima perioada directia e din ce in ce mai greoaie, adica am ajuns sa invart ca un "tractorist" la parcari.Am fost azi la Cobalcescu si dupa ce mi-au verificat servodirectia ("baga presiune normal,nivel ulei ok,curea bine intinsa, functioneaza la parametri"),verificat presiunea la roti mi-au dat verdictul :"Probabil e de la cauciucuri sau de la suprafata pe care virati".Degeaba am incercat sa-i fac sa inteleaga ca am mai testat inca 2 Loganuri de acelasi tip, cu aceeasi servodirectie(hidraulica) si e diferenta mare.
    Sunt curios daca au mai intalnit si altii probleme de acest gen si care au fost cauzele si solutiile.
    Multumesc anticipat! O zi buna!

Mai incearca si la alta reprezentanta dacia,la meridian sau vezi tu si poate iti gaseste totusi ceva neregula pe la servodirectie.

Comment

Subscriu!Incearca in alt service.Daca spui ca merge clar mai greu, pai atunci trebuie sa fie undeva o problema!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Vezi sa nu fie mizerie pe capetii de bara sau sa fie gripat rulmentul de sus din oala telescopului
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Multumesc pentru raspunsuri.Orice parere e binevenita.Incerc la alt service apoi postez ce am rezolvat.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
            Vezi sa nu fie mizerie pe capetii de bara sau sa fie gripat rulmentul de sus din oala telescopului
            Ai dreptate cel putin in cazul meu,azi am schimbat capetele de bara si acum merge directia super,si daca tot eram la service mi-au schimbat baietii bieletele antiruliu,de directie,nu stiu ce bucse,cureaua de distributie si rola,cureaua de la alternator,acum e ok,pretul total 11milioane lei vechi.

Comment

Eu zic sa incerci la Dacoserv sau AMG. Si compara servo-directia cu una a unui MPI, nu una de dCi ca nu e concludent.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Acum m-am intors de la AMG.Mi-au verificat servodirectia si se pare ca functioneaza normal, i-am rugat sa-mi verifice capetele de bara si ce mai tine de directie si la final....Raspunsul unuia din mecanici(ceilalti erau convinsi ca nu are nimic):"merge un pic mai greu decat aia pe care am bagat-o in garaj,dar nu pare sa aiba nimic".Pana la urma m-am lasat de "sportul" asta ca trebuia sa ajung la serviciu...Dar ideea e ca nu sunt singurul care "simte" o diferenta.Ceva nu functioneaza cum trebuie sau nu e bine "uns".Nu pot sa ma mai gandesc decat la ulei in caseta de directie sau,cum am mai fost sfatuit pe aici, rulmentii de la amortizor.Oricum diseara poate mai prind un vecin tot cu 1.4 MPI servodirectie hidraulica sa vad si la el cum merge...Povestea continua....

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google