Probleme Injectoare - dCi !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci frumos adicata2003 am inteles ideea ,eu mai am 1500 de km si fac 60.000 de km ,am alimentat numai de la benzinarii gen:petrom,petrom v si mol si de un an am un card la rompetrol si alimentez de la ei si sunt foarte multumit cum ai zis si tu adicata masina merge ca la inceput ca si noua.

Comment

• de o vreme tot imi tzacanea motorul. am mers la service sapt trecuta deoarece mi s-a aprins in bord martorul cu defectiune electrica sau cel cu preincalzire bujii si mi-au zis ca de vina sunt doua garnituri de sub injectoare. masina are doar 9000 de km. a mers ok masina o sapt si apoi s-a aprins iarasi. tzacanitul a revenit la fel. azi am mers inapoi la dacia si in filtru de motorina au gasit mizerii si pilitura de marimi destul de mari. mi-au zis ca o sa vorbeasca cu cei de la dacia pitesti sa vada ce e de facut. masina am lasato acolo si au zis ca o sa desfaca rezervorul sa scoata toata motorina si mizeria din el, o sa platesc un filtru de motorina si au zis ca in functie de ce zic cei de la dacia pitesti vor schimba si injectoarele daca e cazu. motorina bag doar din pompa omv sau petrom rar mol. se poate sa nu imi faca pe garantie pe motiv de motorina proasta?

Comment

• Masina din ce "colectie" face parte, vara-toamna 2006, cumva?
        Din ce spui tu, daca nu ai folosit decat motorina din statii cunoscute, s-ar putea sa fie vorba de un caz cu o pompa de inalta presiune belicoasa, care a rontait ceva metal si l-a expulzat in filtru.
        Teoretic, in asemenea cazuri ei schimba sistemul de alimentare integral, inclusiv rezervorul de motorina, pompa etc...in caz contrar, ramanand particule depuse pe vreun traseu al motorinei.
        Da, eu as zice ca se schimba pe garantie, dupa decizia celor de la Pitesti. Cat mai ai garantie?
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• salut. am si eu o intrebare. se pot inlocui injectoarele EURO 3 cu EURO 4?

Comment

• aveti idee care este piesa care se schimba la reconditionarea unui injector 1,5 dci?
            Attached Files

Comment

• 3,4,5 sint piesele care se schimba

Comment

• Multumesc pentru informatie.

...dar este vreo diferenta intre EURO 4 si EURO 3?
                Last edited by larryy; 24 March 2009, 21:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• injector cazut

am 15000 km am alimentat doar de la petrom,mol,si lukoil.
                  acum cateva zile am vazut ca s a aprins pe bord martorul de la bujiile incandescente si in aceelasi timp mersul motorului a devenit mai zgomotos.
                  am fost la service unde mi-au spus ca nu mai beneficiez de garantie deoarece am bagat motorina NECORESPUNZATOARE.
                  Am spalat instalatia,am schimbat filtrul de motorina am dat 350 lei spaga si mi-au schimbat pe garantie un injector si o conducta.prost eu ca mi-am luat masina de roman la pret occidental(14600euro),dar nu gresesc de doua ori in aceelasi fel,

Comment

• schimba benzinaria (recomand rompetrol ) si stilu de mers.

Comment

• Cumva de masina din profil vorbesti adica un dci de 85 cp ca vad ca ai postat la 65 cp sau e vorba de alta masina.La 15k km sa pice injectoarele cam suspect.

Comment

• Originally posted by larryy View Post
                        Multumesc pentru informatie.

...dar este vreo diferenta intre EURO 4 si EURO 3?
                        Citeste tread anterior scrie

Comment

• Am 185000 de km si la 172300 au clacat injectoarele . Am bagat motorina si din urma de la copita calului .Problema lor este si "motorina" ,daca schimbi filtru de motorina cand vezi ca se sufoca motorul si trage ca o baba lesinata .Daca pui filtru de motorina 004 ,nu din targ de 70 ron, se schimba situatia si incepi sa schimbi vitezele mai sus de 1700 rpm poti sa spui ca daca i ti cad injectoarele sub 100 de mii chiar ca esti ghinionist.Asta este o regula de baza la dci turatie cat mai mare

Comment

• am schimbat la logan tot ce inseamna sistam de injectie, rezervor, conducte, pompa< m-a lasat in timpul mersului, s-a oprit motorul, reparatia m-ar fi costat cu tot cu manopera la reprezentanta 98 mil, noroc de garantie, aveam 69970km in 2 ani,

Comment

• cam nasol noroc cu garantia ,dar cum s-a intamplat de ai avut asa probleme ,masina este de firma ,merge mult in oras ,daca merge in afara la ce turatii,motorina de unde alimentezi ,te intreb sa imi fac o idee la service ce parere au au avut mecanici?

Comment

• motorina e de vina ... se intampla ff des ca tipiii de la peco sa uite sa puna aditivul in mkotorina sau il pun in cantitati mai mici ... s-a intamplat la mine in oras ... sa nu pun aditivul in motorina si i-a murit motorul la om dupa cativa km de peco ... la logan 2 cauze sunt principale : motorina si talpa ... in cartea tehnica loganul diesel ajunge la vit. max de 167km/h .. sunt persoane care au incercat sa vada daca intr-adevar duce atat si au ajuns la 188 km/h si dupa cateva saptamani s-a dus la service sa isi schimbe rampa de injectoare ... ca dupa cum stiti aceastea nu se pot schimba numai cate unul, ci toate odata. eu de fiecare data knd alimentez , la un plin de motorina pun 10-20 grame de alcool tehnic in rezervor ... se amesteca alcoolul cu eventualele bule de apa din motorina si nu afecteaza deloc injectoarele ... bneinteles ca la 10.000 de km ... fac plinul si pun si aditiv cumparat de la peco .... nu am avut niciodata probleme cu ele si sper nici sa nu am ...
                                sigpic
                                Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google