salut am si eu un logan 1.5 dci nu am stiut unde sa scriu asa k am postat aici problema mea in ultimul timp nu foarte des da se intampla se tureaza singura masina ajunge pana la 4000-5000 de ture atunci cand e pe liber cand schimb vitezele ceea ce ma cam sperie a auzit cineva de asa ceva ati putea sa imi ziceti si mie cam care ar fi problema
Probleme Injectoare - dCi !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Acuma astia care ati avut probleme cu injectoarele, va rog sa fiti sinceri!!!! Voi ati alimentat motorina numai de la statii autorizate si consacrate, sau de la diverse surse? Va rog eu fiti sinceri.
Si sa mai stiti o chestie, nu injectia Delphi e problema , ci combustibilul. Am inlocuit la un Audi A5, (motor 3.0l V6 TDI) cu injectie Bosch, tot sistemul de alimentare. Pompa a produs pilitura. Cost deviz (fara manopera) 36.800 lei. Reparatia a fost facuta pe garantie. Asa ca nu mai ziceti de injectia Delphi ca e proasta. Combustibilul e prost.Last edited by adicata2003; 16 September 2009, 23:30.
Comment
-
-
Originally posted by adytzu1988 View Postsalut am si eu un logan 1.5 dci nu am stiut unde sa scriu asa k am postat aici problema mea in ultimul timp nu foarte des da se intampla se tureaza singura masina ajunge pana la 4000-5000 de ture atunci cand e pe liber cand schimb vitezele ceea ce ma cam sperie a auzit cineva de asa ceva ati putea sa imi ziceti si mie cam care ar fi problema
Comment
-
si eu la fel numai rompetrol. Compustibilul influenteaza intr-o mica masura defectarea sistemului de injectie. Adevarata chestiune care cauzeaza probleme la sistemul de injectie este proasta fabricatie si materialele de proasta calitate folosite la fabricarea pieselor. Deci problema e la delphi nu la combustibilul n ostru. EU stiu pe cineva cu o skoda octavia care are 180000km si deseori alimenteaza cu motorina de la vapoare si locomotive (lucreaza la santierul naval) si acea masina nu a avut nici o problema la injectie. Deci trageti voi concluziile. Injectia BOSCH e buna, DELPHI e de toata jena asta e concluzia mea. Pacat ca noi romanii suntem fraieri si cumparam tentativa asta de masina numita logan 1.5DCI. Eu unul in viata mea nu osa mai cumpar masina cu injectie delphi si am sa le recomand si la altii sa nu mai cumpere astfel de masini.
Comment
-
Nu vreau sa spun ca este formidabil, dar vreau sa spun ca defectarea sistemului de injectie are ca vina peste 80 % , combustibilul. Eu lucrez in service si am intalnit foarte multe cazuri. Octavia aia de care zici tu, cu siguranta era motor "ALH", adica are injectie clasica(nu common-rail). Are pimpa de injectie rotativa. La motoarele alea poti baga orice motorina. Iar daca se strica, sunt foarte ieftine in comparatie cu common-rail.
Comment
-
Originally posted by maistoru View Postpai si atunci care e smecheria sa pui common-rail daca e mai rezistent sistemul clasic de injectie?
Riscul? Cel de mai sus, carburant prost si banii economisiti se duc pe reparatii, de multe in procente mai mari decat s-a facut economie!
Concluzia: intentie buna, practica ne omoara!Last edited by emanu900; 21 September 2009, 00:41.
Comment
Comment