Eu sunt convins 100% ca injectoarele sunt duse ,. noroc ca sunt supape de schimb. pina 1000 lei se rezolva toate 4 .
Probleme Injectoare - dCi !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pai au fost reparate injectoarele...dar n-a fost 1000 lei
a fost chiar 2700 lei cu tot cu schimbarea filtrului de motorina si montarea unui sistem aditional de alimentare pentru a putea da jos rezervorul si a-l curata
Comment
-
Originally posted by Silviu_MM View Postpai au fost reparate injectoarele...dar n-a fost 1000 lei
a fost chiar 2700 lei cu tot cu schimbarea filtrului de motorina si montarea unui sistem aditional de alimentare pentru a putea da jos rezervorul si a-l curata
Comment
-
exact.mi-au pus un bidon cu motorina in spate si au tras 2 furtune in elacela a fost rezervorul meu pentru cateva zile
Comment
-
-
Salut sunt nou pe forum si am si eu o intrebare.Am un mcv fabricat din 2007 cumparat de la bijnitari pe motorina si mi sa aprins marorul de bujie incadesceta la bord. Am verificat bujiile si sunt bune. La relantiu mai da unele itreruperi dar in rest motorul merge bine si are viata in el
Comment
-
Originally posted by Silviu_MM View Postpai au fost reparate injectoarele...dar n-a fost 1000 lei
Reparatia injectoarelor a fost facuta la 51000 de km iar de atunci masina are parcursi aproape 30000 de km!!
Comment
-
Originally posted by mariandci View Posteu mi-am schimbat singur injectoarele,dupa ce am gasitun set nou de injectoare originale delphi cu doar 1250 lei +50 lei pentru scriere coduri+ 90 lei filtru de motorina mahle microfilter,deci1390 lei!!!!
Comment
Comment