Originally posted by edy_blacksoul
View Post
Probleme Injectoare - dCi !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Este un amestec bun (2T semisintetic si Megasel) care sigur ca isi va face datoria (protectia pompei de injectie si a injectoarelor). Amestecul este folosit de ceva timp si toti cei care l-au folosit spun ca este extraordinar. Se poate folosi ulei Full Sintetic 2T insa ca si pret este dublu fata de semisintetic. Combinatia aceasta 2T semisintetic+Megasel este mai economica.1g in + adrenalina,1l - la benzina!
Comment
-
Avem "liberul arbitru" lasat de Dumnezeu, deci fiecare foloseste ceea ce crede el ca este mai bun/mai potrivit ptr el/ptr masina lui. De spus se pot spune multe, insa ceea ce facem este mai important si mai importante sunt rezultatele pe care le obtinem in urma a ceea ce am facut. Sa nu credeti ca m-am apucat sa folosesc tot felul de produse si combinatii(gen cocktail-ul de care vb aici) doar asa de dragul de a experimenta, sau din plictiseala. M-am interesat, m-am documentat, am tras concluziile logice si am cautat o rezolvare la problemele existente. Momentan cea cu folosirea acestui amestec imi este cea mai la indemana si consider ca este o metoda buna de prevenire.1g in + adrenalina,1l - la benzina!
Comment
-
Fiecare are parerea lui,asta pina baga mina in buzunar pina la cot asa am patit eu intorcind internetul pe toate partile ca sa ma conving ca motorina este prea uscata pentru acest sistem de injectie, atunci filtrul de motorina ce rol mai are daca iti pica injectia la citeva zect de mii.
Comment
-
Am auzit ca daca se foloseste o data Metabond ...trebuie folosit tot timpul si in cazul in care nu se mai utilizeaza apar probleme la motor ...acum nu stiu cat de sigura e sursa avand in vedere ca am gasit chestia asta pe un forumIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
eu am facut un tratament cu metabond si cand am terminat tratamentul au picat si injectoarele. dupa ce le-am facut am bagat doar ulei 2T si am 60000km si merge fara nici un fel de problema. aaaaaaaaaaaaa si mai am si softul remapat la stg2 + westgate.Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
-
nu e cam mult gmv la 50 l motorina 500 gr ulei?
intreb ca nu stiu eu bagam la 50 l motorina max 150 gr ulei.
Comment
Comment