Bine spus "sfantul graal"... sau este posibil sa ramana fara paine, in lipsa de clienti la schimbat de injectoare, pompe, curatat rezervoare si instalatii...cine mai stie...eu unul pana nu vad nu cred...
Probleme Injectoare - dCi !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by B997NDL View Postdaca ar fi fost imposibil, cum zici tu, de ce ar mai fi facut filtre de motorina cu senzor de apa ?!
@geaglesmerles
ai facut tu asta ? sau ai auzit ca asa se face ?
La pompele de la peco motorina este trasa din fundul rezervorului, iar daca pui apa in el, la primul client dupa ce pui apa in motorina (daca e asa, dar e o prostie cu pusul apa in rezervor) vine numai apa si blocheaza pompa (si pompa are filtre care se umplu cu apa si blocheaza pompa, intra pe avarie). Sunt multe chestii, dar repet, in 99% din cazuri apa ajunge in rezervor sub forma de condens.sigpic
Comment
-
De termodinamica ai auzit? Cand afara se schimba temperatura, motorina din rezervor are un delay la aceste schimbari. Daca rezervorul e si la jumatate umplut, din cauza diferențelor de temperatura, apare condensul si asa te trezesti cu apa in rezervor. Fizica de clasa a 6-a.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostDe termodinamica ai auzit? Cand afara se schimba temperatura, motorina din rezervor are un delay la aceste schimbari. Daca rezervorul e si la jumatate umplut, din cauza diferențelor de temperatura, apare condensul si asa te trezesti cu apa in rezervor. Fizica de clasa a 6-a.
Comment
-
Pai vorbim acum de EPOCA DE AUR? Ce masini diesel erau atunci pe langa aro, tv si cateva mercedesuri cobra? Hai sa vorbim de ce este acum, nu de acum 25 ani. Si atunci aparea apa in motorina tot datorita condensului. Pe vremea aia nu cred ca stateai cu rezervorul full. Asa ca..., pe vremea aia si salamul era cu soia, painea pe cartele..., mai sunt si acum asa? Au trecut vremurile alea.sigpic
Comment
-
Originally posted by Fyrestarter View PostEu am vazut in schimb si cred. Functioneaza dar nu cum ai vazut pe youtube.. In primavara o sa fac si eu modificarea chiar daca nu am probleme. Nu am de gand sa astept pana ma lasa pompa... Doamne ajuta...
P.S. Colegii nostri care sunt mecanici (adicata2003, meggeo82, ady24, etc.)ce parere au?
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postsigur ca e si cum spui tu, dar eu stiu cata apa era in motorina de dinainte de '89. daca o lasai intr-un borcan (pt ca nu existau peturi de plastic transparent ) vedeai intr-adevar apa. cred ca Iancu mic poate confirma, ca avem cam aceeasi varsta. acum nu cred ca se mai practica... sper.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostPai vorbim acum de EPOCA DE AUR? Ce masini diesel erau atunci pe langa aro, tv si cateva mercedesuri cobra? Hai sa vorbim de ce este acum, nu de acum 25 ani. Si atunci aparea apa in motorina tot datorita condensului. Pe vremea aia nu cred ca stateai cu rezervorul full. Asa ca..., pe vremea aia si salamul era cu soia, painea pe cartele..., mai sunt si acum asa? Au trecut vremurile alea.
si romanii sunt tot romani. nu banuiesc firmele, ci angajatii.
@dark
cum se manifesta apa in motorina la un dci ?
sincer, a mea nu prea vede rezervor plin, si e posibil sa am apa si sa nu stiu.
de simtit, n-am simtit nimic.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post
@dark
cum se manifesta apa in motorina la un dci ?
sincer, a mea nu prea vede rezervor plin, si e posibil sa am apa si sa nu stiu.
de simtit, n-am simtit nimic.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment