Lasatima cu partea aia cu calitatea becurilor. Nu poti fi asa de ghinionist ca de fiecare data cand ei bec sa prinzi din aia cu calitate proasta. Atunci inseamna ca toate tipurile de becuri is proaste?? Si inca ceva daca ar fi vorba de calitatea becurilor atunci logic si pe partea dreapta s-ar arde nu???
Mi se arde in continuu un bec!!
Collapse
X
-
Atunci cumpara toate jegurile de 6 lei, sau Pihilips de 50 ron daca ti se par ca sunt mai bune decat Osram, te inseli!
Comment
-
Am si eu o intrebare? De unde pana unde are loganul relee pe circuitul farurilor?ca in schema si pe toate masinile la care am umblat inclusiv a mea nu am gasit absolut nici un releu .Exista releu doar la proiectoarele de ceata.
Attached FilesLast edited by GFN; 29 November 2008, 12:35.Captain of the black pearl
Comment
-
Originally posted by andrei View PostAtunci cumpara toate jegurile de 6 lei, sau Pihilips de 50 ron daca ti se par ca sunt mai bune decat Osram, te inseli!
Comment
-
Originally posted by ste(fan)logan View PostDaca alternatorul ar incarca prea mult s-ar arde sigurantele nu doar UN BEC pe partea stanga.
iti garantez ca becul sau consumatorul.
cand e vorba de scurt circuit sau consum prea mare pe bec / consumator atunci se arde FUSE-ul [siguranta].turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
nu cumpar nimic din service cand am la dispozitie magazinele cu preturi ceva mai mici,la urma urmei loganul e o masina ieftina ,nu crezi ca ar trebui sa ne gandim atunci cand bagam mana in buzunar , mai ales ca e stiut ca in service preturile sunt mai mari cu 20 sau chiar 30 % mai mari ca-n magazin
cat ai dat pe el in comert?Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.
Comment
Comment