Mi se arde in continuu un bec!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ste(fan)logan View Post
    @cristimar: vad ca ai inteles gresit. Eu nu am spus sa cumperi toate becurile din service-uri. Daca se ardea becul constant nu cred ca era gaura in cer sa dai cu 2 -3 ron mai mult pe un bec din service fata de unul din comert.
    cat ai dat pe el in comert?
    50 ron setul de doua

Comment

Si la dealer e 15 ron unul. Deci unde ziceai ca sunt preturi mai mari?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by ste(fan)logan View Post
        Daca alternatorul ar incarca prea mult s-ar arde sigurantele nu doar UN BEC pe partea stanga.
        Esti sigur? Nu prea ai dreptate, pentru ca intai consumatorul cedeaza, apoi sigurantele. Fa un test si sa-mi spui si mie raspunsul. OK?
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Daca becul din dreapta nu s-a ars, incearca sa-l pui pe partea stanga, astfel vei vedea daca calitatea becului este buna.

Comment

Becurile pe logan se ard mai des decat pe alte masini din cauza ca mai rigida,si daca va uitati la becul ars o sa vedeti ca filamentul este cazut cate o data.Daca e scurt pe instalatie,se arde becul doar in cazul in care cineva a schimbat siguranta si a pus una mai mare decat cea proiectata,altfel la scurt se arde siguranta si nu becul(consumatorul).Si loganul nu are releu de protecti pe faruri,doar pe proiectoare.Conteza foarte mult si calitatea becurilor,iar ele au un anumit numar de ore de functionare.Un bec de calitate are specificat acest numar de ore,si costa in jur de 50 ron bucata.Lucrez in service dacia ca Dacotec,dar si electrician...

Comment

Bec de calitate, eu il consider chiar si Osramul, tine destul si lumineaza bine.

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
                Esti sigur? Nu prea ai dreptate, pentru ca intai consumatorul cedeaza, apoi sigurantele. Fa un test si sa-mi spui si mie raspunsul. OK?
                poti sa incerci tu primul si apoi sa afli singur raspunsul.

Daca e scurt pe instalatie,se arde becul doar in cazul in care cineva a schimbat siguranta si a pus una mai mare decat cea proiectata,altfel la scurt se arde siguranta si nu becul(consumatorul).Si loganul nu are releu de protecti pe faruri,doar pe proiectoare.Conteza foarte mult si calitatea becurilor,iar ele au un anumit numar de ore de functionare.
                Logan 4 ever nu imi place replica, dar acum pot sa spun: Ti-am spus eu...
                Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.

Comment

Eu am becurile de cand am luat masina(iunie 2007) si nu mi s-a ars niciunul si merg mai mult extern
                  CT-97-VIPsigpic

Comment

Mie din martie 2005 mi s-a ars de trei ori, de doua ori dreapta si o data stanga.
                    It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Eu am masina din ianuarie 2007, si nu mi s-a ars nici un bec.
                      Sefan si Logan4ever terminati cu intepaturile.

Comment

Si e foarte bine daca nu s-au ars. Celor care li se ard des, le spun sa verifice instalatia electrica si mai ales becurile, sa fie de calitate.

Comment

Eu in 3 ani am schimbat un singur bec la faza scurta pe dreapta. Pe al doilea l-am pus in service si nu s-a ars inca.
                          Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.

Comment

salut.aceeasi problema o am si eu,imi arde becul pe partea stanga cam o data pe luna,s-au ars chiar si ambele in acelasi timp.am schimbat becuri de mi s-a urat...de toate felurile de la cel mai ieftin pana la cel mai scump.asta se intampla cand e umiditate(ceata,ploaie,zapada .),si totodata cand calc frana se aprinde si becul de dublare ceata in bord,am inteles ca ar fi de la firul de masa al instalatiei electrice,acesta fiind prea subtire.sper sa gasesc o rezolvare cu ajutorul vostru multumesc.

Comment

verifica masa la circuitele invecinate si nu numai daca aceasta lipseste circuitul electric se va inchide prin componenta cu cea mai mica rezistenta ohmica respectiv becul tau care se arde. se mai poate intampla ceva.sa functioneze ambele dar cu o intensitate mai slaba.daca lipseste MASA se produce de fapt o ichidere a circuitului prin inseriere.componente cu rezistenta si puterea cea mai mica va ceda

Comment

MBT cumpara un bec de la dealer , cred ca e undeva la 30 de lei si incearca sa-l montezi fara sa atingi deloc cu degetele partea de sticla . Succes garantat! Sper!
                                Pain brings out the truth in us all...
                                ...how much truth can you stand?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google