Bate Roata Fata Stanga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bate Roata Fata Stanga

Salut tuturor am si eu cateva probleme cu loganul meu 1.6 mpi una dintre ele ar fi ca roata stanga fatza a inceput sa aiba un "joc" ca si cum ar avea pana..Dar nu are...A doua ar fi ca din cand in cand la computerul de bord imi arata ca nu am benzina.Desi..Dupa ce scot borna de la baterie..Isi revine...In plus..Bateria mi sa consumat brusc..Si modulatorul...Sa ars....Cum...Nu stiu...Ma putetzi ajuta?

Ce modulator? :O

1 inlocuieste roata stanga fata cu rezerva....vezi daca mai bate.
    2. scoate mabel eborne de la baterie si curata si bornle batriei si bornele cu cabluri binisor de oxid sau ce-o mai fi pe acolo.
    3. dac anu se rezlova da o fuga in service si pune-o pe un tester.
    Last edited by NerviiMei; 10 November 2008, 23:10.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Merci ...Mai nasol e ca am 17 ani...Si de abia acum am inceput sa invatz despre masini... ...Asa ca habar nu am ce e ala mabel eborne....Si ma refeream la un modulator fm...Care...Brusc...Cam in aceeasi perioada cu bateria sa dus... Se poate sa fie de la turatziile de 5500 pe care le cam ia masina...Frecvent?

Comment

Pai daca ai 17 ani, unde conduci tu masina?

"mabel eborne" = AMBELE BORNE ALE BATERIEI.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

Ehhh..Sunt dintr un orasel de vreo 10 000 de locuitori..Asa...Ca sti u..Ca pe la tzara..Merge... :d...Numai..Ca totul a fost frumos la inceput...Cateva liniutze....Dar acum probleme vin una dupa alta... oricum..Eu sunt tare mandru de ce poate loganul :d

Comment

Din cate stiu eu si scrie in cartea tehnica a masinii daca ai computer de bord parca nu aveai voie sa deconectezi masina de la plusul bateriei. De ce nu cititi cartea aia ca aia nu de prosti vo dau. Roata poate fi dezechilibrata sau poate ai luat vreo groapa si s-a indoit janta. numai bine!
            Last edited by r3duc; 11 November 2008, 00:15.
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Aha...Aoloo..Sper sa nu aiba mari probleme merci oricum...

Comment

Din ce an e masina? In legatura cu starea bateriei <eu chiar azi am schimbato. Ma lasa cand imi era lumea mai draga,dar am verificato simi arata ca mai e buna pana azi cand sa constata ca e moarta,dar are 4 ani deja.

Comment

Sa speram. Mai asteapta ceva pareri. Bafta.
                  Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Cel mai bine da o fuga pana la o vulcanizare si o rezolva baietii de acolo,s-ar putea sa ai noroi pe janta sau sa fii pierdut un plumb de echilibrare asta daca cumva nu ai indoito vizibil.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Problema e de la sonda de combustibil, mai mult ca sigur.

@r3duc: Ce treaba are CB cu scoaterea bornei? Nu exista asa ceva, citeste tu manualul mai bine.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si mie la fel mi sa intamplat cu bateria...dintr-o data nu a mai mers...Dupa 3 ani...Dar e fff aiurea...Si aia de la service cica....E specific masinii )))
                        Last edited by liviuteodor; 11 November 2008, 21:24.

Comment

Am fost azi la service...Si nu sunt foarte fericit : (....Trebuie sa schimb capatul de bara si cauciucurile...Cica astea kormoran sa strica si la o frana mai dura...Pur si simplu devin plate....Asa ca...Schimbati va cauciucurile

Comment

Eu am o bataie la cea din dreapta, dar cei de la service spun ca nu are nimic. Inainte am avut parte de acelasi zgomot pe cea din stanga si pana la urma s-a descoperit ca bieleta s-a dus.

Comment

Voi nu ati zis in ce conditii se auzeau acele zgomote- vad ca deja probleme saua rezolvat dar baieti au zis bine referitor la echilibratul rotiilor- asta pentru cazul de drum fara gropi sau la frane. Daca se aude la gropi atunci e de la biele/ capete de bara sau altele.

voi ati fost ca in reclama aia pentru asistenta dacia:
                              asisstenta dacia- ce are domne masina
                              soferul-nu stiu domne , nu merge
                              AD-si cum face?
                              soferul-face pac - pac-poc-poc. Ce sa fac?
                              1.5 dc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google