Se poate converti 1.6mpi la 1.6mpi16v doar prin schimbarea chiulasei? Sau sunt necesare si alte modificari? Ori nu este posibil asa ceva.
Conversie din 8v in 16v
Collapse
X
-
E foarte greu de facut "conversia" asta, mai bine il vinzi pe asta 1,6 8v si iei un 1,6 16v original.
Comment
-
sau gasesti o dauna totala lovita in spate sau in lateral si ii iei motoreanu' cu tot cu cutie si alte organe
Comment
-
Da, trebuie schimbat motorul, suportii motor si calculatorul.
Comment
-
Sorine, eu te-as sfatui mai degraba sa o vinzi pe a ta si sa pui diferenta sa-ti iei noua. Costa 9900 eur (10450 cu tot cu culoare metalizata si garantie extinsa). Daca nu ai banul cash poti sa faci rata si pe 6 luni sau 1 an, pentru ca diferenta nu este deloc mare pt ca si a ta este Ambition. Nu de alta, dar a ta are deja niste km la bord (si nu cred ca au fost facuti in regim normal )) . Oricum, ca sa schimbi motorul, comp-ul si eventual cutia si planetarele cu tot cu manopera costa o gramada de bani, care dupa parerea mea nu-si au sensul.sigpic
Comment
-
E 1100 ron o planetara de Logan.
Comment
-
Originally posted by virtualmansorinstie cineva pot sa schimb doar motorul si computeru sau trebuie si cutie de 16 valve planetare etc?
pastrezi scaunul, jantele, esapamentul pentru viitorul prestige.
iar prestigeul are aceleasi preformate ca si motorul tau actual. unde mai pui ca il poti chipui si pe cel de prestige ulterior. atunci sa vezi concurenta la bigmanLast edited by crististreulea; 28 August 2007, 11:10.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment