If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am un Logan Preference de 1.4, model 2004.
De la o vreme (probabil dupa ce am facut un plin) am constatat ca se inregistreaza anormal kilometrii parcursi (practic de doua ori mai repede).
Stie cineva despre ce este vorba aici ?
Din cate imi amintesc, la una din reviziile efectuate la dealer mi -a zis sa nu fac plinul pana in gat (ci numai pana se opreste pompa automat) ca, cica, se reseteaza calculatorul de bord. Daca ala m-a mintit .. asta va zic si eu.
It's nice to be important but it's more important to be nice!
Gabinicu esti primul care zice asta, nu cred ca e adevarat. Cel mai rau caz o sa arate eronat numaurl de km care poti sa ii mergi cu masina pana se duce benzina/motorine de pe "gatul " de alimentare. Adica vei merge mai mult cu cativa km atata tot.
revenit la pb cu kilomentrajul paote fi din doua locuri - de la tahimetru ( sau mai polular senzorul de viteza care este in cutie care se paote schimba. (acesta masoare turatia rotilor fata) sau mai grav - problema la calculatorul de bord care face conversia din turatia rotii si dimensiunea rotii ( standard) si indica viteza la bord. e posibil sa fie o eroare.
Din cate imi amintesc, la una din reviziile efectuate la dealer mi -a zis sa nu fac plinul pana in gat (ci numai pana se opreste pompa automat) ca, cica, se reseteaza calculatorul de bord. Daca ala m-a mintit .. Asta va zic si eu.
Eu cand vreau sa vad consumul real al masinii fac plinul pana-n buza , daca mai pun 20 grame da pe afara . Nu mi s-a resetat nimic pana acum . Si nu este singura masina la care fac asta .
Mae , ce ar fi sa mai postezi o data dar de data asta pe intelesul nostru ?
Andrei ar putea fi eroare de calcul al vitezei la cb
au existat cazuri in care omul sa trezit cu amenzi acasa desi el mergea corect dpdv al kilometrajului. Cazul pe care il stiu persoana a dat in judecata dacia si a castigat pt ca sa dovedit ca era o eroare undeva in sistem iar dacia i-a platit amenzile si reparatia la masina ( era in garantie)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment