Dublare Kilometri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dublare Kilometri

Buna ziua,

Am un Logan Preference de 1.4, model 2004.
    De la o vreme (probabil dupa ce am facut un plin) am constatat ca se inregistreaza anormal kilometrii parcursi (practic de doua ori mai repede).
    Stie cineva despre ce este vorba aici ?

Ai umblat pe la dimensiunile cauciucurilor, jentilor?
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Probabil o defectiune la CB trebuie mers la service

Comment

Nu are nici o legatura cu plinul ala. Probabil e de la numaratorul de impulsuri din cutia de viteze. In service vei afla problema exacta.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

O sa ma duc in service cu masina.
          Multumesc tuturor.

Comment

Din cate imi amintesc, la una din reviziile efectuate la dealer mi -a zis sa nu fac plinul pana in gat (ci numai pana se opreste pompa automat) ca, cica, se reseteaza calculatorul de bord. Daca ala m-a mintit .. asta va zic si eu.
            It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Gabinicu esti primul care zice asta, nu cred ca e adevarat. Cel mai rau caz o sa arate eronat numaurl de km care poti sa ii mergi cu masina pana se duce benzina/motorine de pe "gatul " de alimentare. Adica vei merge mai mult cu cativa km atata tot.

revenit la pb cu kilomentrajul paote fi din doua locuri - de la tahimetru ( sau mai polular senzorul de viteza care este in cutie care se paote schimba. (acesta masoare turatia rotilor fata) sau mai grav - problema la calculatorul de bord care face conversia din turatia rotii si dimensiunea rotii ( standard) si indica viteza la bord. e posibil sa fie o eroare.

Deci aici sunt problemele.
              1.5 dc

Comment

Originally posted by gabinicu77 View Post
                Din cate imi amintesc, la una din reviziile efectuate la dealer mi -a zis sa nu fac plinul pana in gat (ci numai pana se opreste pompa automat) ca, cica, se reseteaza calculatorul de bord. Daca ala m-a mintit .. Asta va zic si eu.
                Eu cand vreau sa vad consumul real al masinii fac plinul pana-n buza , daca mai pun 20 grame da pe afara . Nu mi s-a resetat nimic pana acum . Si nu este singura masina la care fac asta .

Mae , ce ar fi sa mai postezi o data dar de data asta pe intelesul nostru ?
                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Ce anume n-ai inteles din postul lui mae? E cat se poate de clar...Cel putin mie asa-mi pare...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@mae: Exact ce am zis si eu mai sus...
                    Si din CB n-are nici o treaba, altfel nu se mai afisau valorile, nu erau eronate.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei ar putea fi eroare de calcul al vitezei la cb

au existat cazuri in care omul sa trezit cu amenzi acasa desi el mergea corect dpdv al kilometrajului. Cazul pe care il stiu persoana a dat in judecata dacia si a castigat pt ca sa dovedit ca era o eroare undeva in sistem iar dacia i-a platit amenzile si reparatia la masina ( era in garantie)
                      1.5 dc

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google