Franare - Dezechilibru Dinamic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Franare - Dezechilibru Dinamic

Am un logan diesel din 2006 si a trebuit sa fac ITP-ul avand o surpriza majora la efectuarea lui. Dezechilibrul dinamic era mai mare de 50% de pe dreapta pe stanga. Interesant este ca si dupa interventia celor de la service (purjarea instalatiei de franare) rezultatul a fost chiar mai prost. Fiind pe post de minge de ping-pong intre cei de la service si cel de la ITP (ambii din cadrul aceleiasi firme) am lasat masina in custodia lor obtinand in final autorizatia ITP, dar aruncand toate rezultatele initiale pe care le-am obtinut la primele verificari.
    Am programat insa o noua verificare pe un alt stand ITP din Timisoara. Vom vedea ce va iesi!

Inteleg de aici ca Loganul tau nu are ABS. Verificarea placutelor/discurilor s-a efectuat? Aerisirea s-a facut?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da, aerisirea s-a facut asa cum am mentionat mai sus (purjare). Masina care o am este prevazuta cu ABS.

Comment

Cred ca aceeasi problema o sa o am si e la ITP.
        Masina mea trage brutal stanga pe faza de franare...Am declarat asta cand m-am prezentat la service dupa un an (masina era in garantie) si au zis ca mi se pare mie...

Comment

Daca ai ABS inseamna ca nu functioneaza functia EBD.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
            Cred ca aceeasi problema o sa o am si e la ITP.
            Masina mea trage brutal stanga pe faza de franare...Am declarat asta cand m-am prezentat la service dupa un an (masina era in garantie) si au zis ca mi se pare mie...
            Cred ca trebuie o aerisire la sistem,unul din pistonasele din etrier nu functioneaza cum trebuie.

Comment

Nu neg asta...Insa daca la service nu au facut-o...Pe mine nici atat nu ma va incuraja nimic sa o fac pe vremea asta...

Comment

Eu stiam ca are probleme la repartitia fortei de franare catre rotile din spate...........Sau ceva de genu, dar de lateral nu
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google