Intrebare Dupa Reviziz De 1 An

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Dupa Reviziz De 1 An

Va salut,am fost la revizia de un an si au schimbat uleiul ,pe indicatorul de la bord inainte erau 4 liniute acum sunt doar 2,in carte scrie ca e normal sa fie 4 stiti cumva de ce la mine sunt doar 2?
    au trecut doua zile de atunci si nu am facut prea multi km cu ea,sa fie acesta motivul?va multumesc !

Doua liniute, la temperatura apei sau la combustibil? Si ce legatura are cu uleiul?

Comment

In partea dreapta inainte erau 4 liniute ,acum doar doua vroiam sa stiu daca e vreo problema atata tot,nu stiu daca are legatura cu uleiul ca altfel nu intrebam multumesc

Comment

In dreapta unde spui tu este temp. Apei. Sunt doar 2 pentru ca a venit frigul si se incalzeste mai greu.
        Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
        Andreea Trifu

Comment

) n00b . Cele 2 liniute reflecta faptul ca ai mers decat foarte putin cu masina , adica nu a apucat motorul sa se incalzeasca bine . Cat ai dat la prima revizie ?
          1.6 MPi Icy White

Comment

K va multumesc ,ma gandeam sa nu fie vreo problema...La prima revizie am dat 306 lei ,a schimbat uleiul,filtru de aer,filtru ulei,lichid racire sn si atat,la logan de 1.4 am pus ulei elf

Comment

Aici inchidem...
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google