Tremurat Uniform La Relanti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tremurat Uniform La Relanti

Salut,
    Am o mica problema la loganelul meu (1.6 MPI): am observat recent ca la relanti, indiferent ca e cald sau nu motorul, imi baga niste trepidatii destul de enervante la fiecare 2-3 secunde (mici ca intensitate, insa tot se simt). Benzina bag doar carrera 95 de la omv.
    Ce ma sfatuiti sa fac?

Iesi undeva la drum lung si da-i blana (schimbi la 5000RPM) cativa km si apoi vezi ce mai "zice"!Vorbesc serios
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

La fel zice.....I-am dat si eu 5000.
      nu s-a schimbat nimic. Deci cred ca toate "face la fel".
      sigpic

Comment

Uitati-va aici si/sau aici daca nu cumva se discuta acelasi lucru.
        daca da, va rog sa continuati discutiile acolo, sa nu vorbim in mai multe locuri despre acelasi lucru. Multumesc de intelegere.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca nu e aceeasi problema, schimbati benzina, eventual puneti Carrera 100 o perioada.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

La mine nu fluctueaza deloc turometrul, deci acest post nu prea are treaba cu celelalte posturi. Azi am bagat carrera 100 si vreau sa vad daca problema persista, ma duc sa ii dau putina blana pe dn, sa vedem dupa aia cum se comporta.
            Last edited by johnnyb69; 22 November 2008, 06:49. Reason: vreau sa primesc notificare pe mail cand va raspunde cineva.

Comment

Daca nu si nu urmatorul pas ar fi sa schimbi bujiile.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Daca schimbi corpul clapeta si senzorul de turatie si bujiile cu unele noi, nu o sa mai faca.
                daca nu, obisnuieste-te cu starea de fapt.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

Vina nu cred sa fie din cauza senzorului de turatie, nu asa se manifesta problema daca aia era cauza.

Comment

Intre timp am trecut pe la un dealer Dacia si am luat la cunostinta ca imi scapa ulei pe la nu stiu ce semering, deja sunt programat pentru inlocuirea lui. Am sa vad ce fac si cu tremuratul, il voi reclama de asemenea...

Comment

Probabil ca e vorba de distributie. Tremuratul nu vine clar de acolo, deci alta e cauza.

Comment

Si eu am aceeasi problema si am un logan 1.4 mpi si am fost la service au zis ca e de la benzina am luat toate tipurile de benzina la rand si degeaba au zis sa schimb corpul clapeta am schimbat am dat banii degeaba am schimbat si bujiile care aveau 3000 de km am aruncat banii airuea tot tremura si nu stiu nici o solutie cei d ela service ridica din umeri aaa si am uitat ceva am schimbat si distriburia iar pt ca avea ulei pe la semering .Daca stie cineva ce se paote face am fost la 3 reprezentante au pus calculatoarele pe ea si au zis ca e normal . Nu cred ca e normal sa imi faca masaj masina .

Comment

Verifica suportii motor...

Comment

salut,

si eu am cam aceeasi problema... si inca nu am scapat de ea...
                            doar o data am reusit sa scap de ea vreme de vreo 10 km... cat mi-a aerisit un mecanic pompa de benzina si inca ceva sub masina... a scos el un furtun care se alfa sub masina in dreptul proiectorului dreapta... si apoi a mers ca unsa... vreme de cativa km, cum am zis

aia unde sunt si crezi ca m-ar costa mult operatiunea asta la un service?
                            tnx a lot
                            Last edited by Cezar; 17 December 2008, 17:23. Reason: Automerged Doublepost
                            Better late than never, but never better late

Comment

intreruperile astea sunt cauzate in 99 % de aprindere defectuasa. si aici ma refer la scanteie, bujii, fise, . Pe al doilea plan ar fi supapele care nu se inchid/deschid perfect, apoi benzina. Dac schimbi toto ce tine de aprindere + benzina buna, atunci buba e din motor( supape, distributie,senzori)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google