Uch Bulit ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca esti electrician spune tu rezolvarea acestui caz

Comment

O sa merg luni ,si am sa vaspun care a avut dreptate

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
        Lol...E o bifa in soft, nu se activeaza de la sine.
        pai am citit in alta parte ca activarea se face cu alt soft decat cel folosit de obicei la diagnosticarea masinii
        http://*********.tehnoplus.net/*****...mufe%20UCH.txt

Comment

Galeo nici o informatie ?

Comment

Nu am spus nicaieri cu ce soft se face activare< se pune bifa>, am spus doar ca trebuie pusa o bifa in softul uch-ului.

si da, se face cu ddt2000
            Fuarte Nervos !!!

Comment

Din pacate nu se poate pune cheie cu telecomanda la masina mea,deocamdata o las asa,si am sa strang bani de o alarma mai buna.

Comment

Originally posted by galeo View Post
                Din pacate nu se poate pune cheie cu telecomanda la masina mea,deocamdata o las asa,si am sa strang bani de o alarma mai buna.
                Daca vrei sa ai inchidere/deschidere centralizata prin butoanele de pe cheie trebuie sa schimbi UCH si cheile masinii pt. ca cele stock nu au butoane.In 2007 era 6 milioane un UCH si 900.000 o cheie.Te duce la 10 milioane toata afacerea.E normal ca Ambiance sa nu aiba asa ceva pt. ca e modelul cel mai ieftin.Nu are nici o dotare in plus, nu tu servo, nu tu airbag sofer, nu tu tetiere pe bancheta spate, ce sa mai vorbim de AC, geamuri electrice sau radio+boxe.
                Last edited by catalin33; 26 November 2008, 20:57.

Comment

Cea mai ieftina solutie ar fi montarea unei alarme .Se asigura inchiderea si deschiderea usilor plus o asigurare de furt sau vandalism plus ca este mai ieftin decit un UCH

Comment

Care e faza cu asigurarea de furt,sau vandalism,daca am casco se face aceasta asigurare in plus?

Comment

Originally posted by galeo View Post
                      Care e faza cu asigurarea de furt,sau vandalism,daca am casco se face aceasta asigurare in plus?
                      Daca vine hotul si iti deschide usa sau da cu piciorul in ea piuie alarma.Nu are legatura cu Casco , RCA. La asta s-a referit Zlate58, pe langa faptul ca iti inchide/deschide usile.
                      Last edited by catalin33; 26 November 2008, 21:22.

Comment

Cand faci o asigurare casco daca ai montat un sistem de alarma beneficiezi de o reducere de pret

Comment

Pe masinuta ta nu s-a montat uch cu inchidere centralizata,adica mai are un releu pe placa,ptr comanda usilor.Doar pe masinile fabricate pana infebruarie 2006 merge activata cheie cu inchidere,valabil la modelul ambiance,fara cheie cu telecomanda din fabrica.Dupa februrie 2006 terbuie si uch.Sunt dacotec.

Comment

ptr GALEO: Cauta-ma la service in legatura cu cheia

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google