Salut tuturor loganistilor de pe forum.Am o problema la inchiderea capotei de la motor.Am observat ca dupa inchiderea capotei aceasta are un joc destul de "maricel" ceea ce nu mi-i se pare normal.Daca s-a mai intamplat si altora va rog sa imi dati si mie ceva idei pentru a rezolva aceasta problema deoarece pe mine ma cam sacaie.
Probleme Capota Motor
Collapse
X
-
Incuietoarea e stricata, ar trebui schimbata.
-
Daca jocul este undeva sub 5 mm este normal, asa sunt toate. Am studiat si noi problema pe la intalniri. Solutia a fost invelirea tijei de pe capota intr-o banda de cauciuc. Nu mai are joc, si sunetul la inchidere este mai infundat.
Mai multe detalii si poze poate pune Lucian, el a fost cu ideea.
Comment
-
Incearca totusi solutia lui daniel.La mine nu facea zgomot ,dar la apasare avea joc.Dupa bandajare cu banda izolatoare nu mai are joc deloc la apasare.La urma urmei, nu este o avere o bucata de banda, care o schimbi la 5-6 deschideri ale capotei.Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Daca sistemul de prindere al capotei e ok, cea mai buna solutie e cea cu schimbatul incuietorii.
Comment
-
Dragii mei,forumul asta al nostru ,pentru mine,am mai spus-o si o mai spun, nu a facut decat sa ma felicit pentru"fapta" mea de a-mi lua logan. Dezvolt:am stiut la putin timp dupa ce l-am luat ce poate sa apara ici-colo.
cand s-a intamplat, am remediat in cunostinta de cauza si nu am suferit de sindromul" am ajuns sa...".
credeti ca a fost printre noi cineva care si-a dorit un golf si a renuntat in favoarea golanului?
poate ca am divagat, dar micile smiorcaieli de aci parca nu-si au rostul,atata timp cat ridici capota mai rar decat la batrana dacie sau in cazul meu oltcit.
stima!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Originally posted by TopCat View PostPui tampoane si apoi se freaca pe ele capota si te mai alegi si cu un scartait de toata frumusetea.
Ar trebui verificat sistemul de prindere al capotei.
Comment
-
Nu exista reglaj, la incuietoare.
Comment
Comment