Buna.Am o problema la Logan-ul meu 1,6mpi:in treapta a 5-a,de la 85 km/h pana pe la 100km/h se aude un shuierat/fluierat(in celelalte trepte nu se aude nimic ciudat).Cu cat accelerez mai brusc cu atat acel zgomot se aude mai tare.Dupa 100km/h nu se mai aude,probabil si din cauza ca acel shuierat este acoperit de zgomotul motorului.Masina are 36000.Am crezut ca e din cauza uleiului,l-am schimbat,dat tot asa se aude.(uleiul l-am schimbat tot la 12000 km,iar nivelulul uleiului a ramas acelasi "de la schimb la schimb").Cineva mi-a spus ca ar putea fi din cauza ca cureaua de distributie nu mai e bine intinsa.A mai avut cineva asemenea problema? Astept pareri.
Shuieratura/Fluieratura Ciudata Doar In Treapta A 5-a
Collapse
X
-
Asa se auzea si la mine la 1.6 si la 16v. Nimic deosebit, e doar un zgomot facut de aerul ce trece prin galeria de admisie, banuiesc; tot asa, avea o plaja de 20-25km/h unde se auzea ca o turbina dupa care disprea zgomotul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Dracu stie, poate nu vorbim de acelasi suierat la mine se auzea la ambele masini de cand le-am luat. Iti pot confirma cristi_xp si mareom; cateodata suiera ca o turbina (ca "tonalitate", nu ca nivel de zgomot ); iar zgomotul se aude de pe ambele locuri, nu doar de la sofer. Atata timp cat n-am avut probleme, eu nu mi-am facut griji
LE: aia cu antena e valabil, dar aia suiera incontinuu incepand cu o anumita viteza. vai ce i-am plimbat pe astia de la dacia cand am fost la prima revizie si-mi suiera ceva in dreapta-fata...ce de rahat se transmit vibratiile in caroserie, eu si cu mecanicul era cat pe ce sa schimbam rulmentii la masina pana s-a prins seful de service ca e de la antenaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu am spalat masina si aia au ridicat antena,cum treceam de 80 suiera ca si un rulment si se auzea cam in zona cutiei de viteaza, pana pe la 110,apoi disparea.Am facut la plimbari de ma saturasem,pana a zis unu ca este antena prea ridicata.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Ce ulei ai in masina?
Sau sa nu fie din cauza cutiei de viteze, desi putin probabil.
Originally posted by FLORIN77 View PostDaca aveai diesel ziceam ca suiera intercoolerul
Comment
-
Si eu pe la revizia a doua adica pe la 27.000 am mers la service si am reclamat si acel suierat:"care, domne apare numai dupa 100...110 km/h in dreapta fata". Responsabilul de acolo imi zice: "Pai mergeti cu viteza mai mica sau mai mare." Nu am reusit sa detectam nici dupa 35000 de km adica la 62000 cat are acum. Intradevar ca nu face mereu. Tind sa cred ca intra aerul prin vreun deflector , dar inca ramane o enigma. Posibil si cu antena dar nu am urmarit pozitia ei pana acum.Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.
Comment
Comment