Shuieratura/Fluieratura Ciudata Doar In Treapta A 5-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Shuieratura/Fluieratura Ciudata Doar In Treapta A 5-a

Buna.Am o problema la Logan-ul meu 1,6mpi:in treapta a 5-a,de la 85 km/h pana pe la 100km/h se aude un shuierat/fluierat(in celelalte trepte nu se aude nimic ciudat).Cu cat accelerez mai brusc cu atat acel zgomot se aude mai tare.Dupa 100km/h nu se mai aude,probabil si din cauza ca acel shuierat este acoperit de zgomotul motorului.Masina are 36000.Am crezut ca e din cauza uleiului,l-am schimbat,dat tot asa se aude.(uleiul l-am schimbat tot la 12000 km,iar nivelulul uleiului a ramas acelasi "de la schimb la schimb").Cineva mi-a spus ca ar putea fi din cauza ca cureaua de distributie nu mai e bine intinsa.A mai avut cineva asemenea problema? Astept pareri.

Si la mine se aude...Dar foarte slab...Si nu totdeauna. Eu zic sa nu-ti faci griji.

Comment

Sincer nu pot sa zic ca se aude foarte tare(de exemplu daca stau pe scaunul din dreapta nu aud nimic,doar daca stau la volan),dar m-a ingrijorat putin.

Comment

Asa se auzea si la mine la 1.6 si la 16v. Nimic deosebit, e doar un zgomot facut de aerul ce trece prin galeria de admisie, banuiesc; tot asa, avea o plaja de 20-25km/h unde se auzea ca o turbina dupa care disprea zgomotul.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca aveai diesel ziceam ca suiera intercoolerul . Dar daca se aude doar pe stanga cred ca ti se pare .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

De parut,sigur nu mi se pare(Florin77) Intradevar se aude slab,dar se aude(de exemplu daca circul pe un carosabil mai dur nu se aude din cauza zgomotului produs de pneuri,daca merg pe un carosabil mai bun acel shuierat se aude)

Comment

Seba,parerea ta e ca ar fi din cauza aerului......Nu stiu ce sa zic,poate asa e.........Dar atunci oare de ce nu s-a auzit shuieratul de la inceput?Se aude doar de ceva timp.Sa se fi uzat cava???

Comment

Incearca sa mai apleci putin antena si vezi rezultatul.Am avut aceeesi problema si se ajunsese sa se dea cutia jos si cand colo era antena prea ridicata si suiera.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Dracu stie, poate nu vorbim de acelasi suierat la mine se auzea la ambele masini de cand le-am luat. Iti pot confirma cristi_xp si mareom; cateodata suiera ca o turbina (ca "tonalitate", nu ca nivel de zgomot ); iar zgomotul se aude de pe ambele locuri, nu doar de la sofer. Atata timp cat n-am avut probleme, eu nu mi-am facut griji

LE: aia cu antena e valabil, dar aia suiera incontinuu incepand cu o anumita viteza. vai ce i-am plimbat pe astia de la dacia cand am fost la prima revizie si-mi suiera ceva in dreapta-fata...ce de rahat se transmit vibratiile in caroserie, eu si cu mecanicul era cat pe ce sa schimbam rulmentii la masina pana s-a prins seful de service ca e de la antena
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am spalat masina si aia au ridicat antena,cum treceam de 80 suiera ca si un rulment si se auzea cam in zona cutiei de viteaza, pana pe la 110,apoi disparea.Am facut la plimbari de ma saturasem,pana a zis unu ca este antena prea ridicata.
                    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Ce ulei ai in masina?
                      Sau sa nu fie din cauza cutiei de viteze, desi putin probabil.

Originally posted by FLORIN77 View Post
                      Daca aveai diesel ziceam ca suiera intercoolerul
                      Poate turbina...
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In masina am Dacia Oil 5w40.Nu am facut 500 km cu el.Iar uleiul din cutie e cel din fabrica,nu l-am schimbat niciodata.Cutie merge impecabil,intra f usor in orice treapta,nu caraie nici in march-ariere(desi unele Logan-uri au aceasta problema)

Comment

).Mie chiar imi place.Mereu zic de aici intra turbina in functiune )).Foarte tare .
                          sigpic

Comment

Sal.
                            Si eu am aceeasi problema, la 1.4 . Doar in treapta a 5-a sub 100/h. Mai nou si la a1-a daca merg in aceasta treapta 15-20 de metri, se aude un fel de frecat. Chiar as dorii o explicatie... Mersi mult

Comment

Si eu pe la revizia a doua adica pe la 27.000 am mers la service si am reclamat si acel suierat:"care, domne apare numai dupa 100...110 km/h in dreapta fata". Responsabilul de acolo imi zice: "Pai mergeti cu viteza mai mica sau mai mare." Nu am reusit sa detectam nici dupa 35000 de km adica la 62000 cat are acum. Intradevar ca nu face mereu. Tind sa cred ca intra aerul prin vreun deflector , dar inca ramane o enigma. Posibil si cu antena dar nu am urmarit pozitia ei pana acum.
                              Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google