Shuieratura/Fluieratura Ciudata Doar In Treapta A 5-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La mine suiera in viezele 2 si 3 dar mai accentuat se aude in treapta 3 in decelerare intre 2000 si 1500 de ture, iar daca apas ambreiajul nu se mai aude, motorul este 1.4 mpi. Fiind iesit din garantie am fost la un mecanic care mi-a zis ca ar putea fi lipsa ulei in cutie. Am schimbat uleiul, am pus si un aditiv, si nicio schimbare. Mecanicul a zis ca e mai grav daca prin schimbarea uleiului nu s-a ameliorat deloc zgomotul. Idei ceva? Stiti vreun mecanic bun la cutii de logan, sau sa caut una second de pe o masina avariata? Multumesc.

Comment

Ciudat ... atata timp cat apesi ambreiajul si nu se mai aude nimic.

Am si eu suieratul ala pe toate treptele cand apas violent acceleratia ... de la filtrul de aer.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
        eu am avut aceeasi problema,sirenaj in treapta 3,4,5 ...
        Am mers la service,s-a constatat ca nu mai am ulei deloc in cutie.Am mers la garantie,undeva la planetara nu se etanseaza bine planetara de cutia de viteze,normal ar trebui sa se stranga doar,la mine fara picatura/poxipol etc...curge ulei .In final s-au schimbat pinioanele pe garantie,si cand am iesit din garantie s-a stricat cutia de tot,a3a nu mai mergea deloc,si din a 2a imi sarea,din cauza incompetentei celor care mi-au reparat cutia in garantie,intr-un service Dacia,care au stat 2 sapt si s-au uitat la ea ca nu mai stiau sa o ansambleze la loc.Asa ca nu e de jucat cu chestii de astea,o cutie noua costa 60-70 mil ...
        La Autoeuropa in timisoara ti-au desfacut cutia? si apropo, ce solutie ai gasit, ai cumparat alta second? Ca stau pe ganduri sa o duc undeva sa o desfaca sau sa cumpar alta....nu stiu cat e de grava problema mea.....inca. Mersi

Comment

mie unul mi sar parea logic suieratul desi niciodata nu am fost atent daca se aude sau nu (din cauza muzicii) ganditiva ce viteza au pinioanele la treapta a 5-a. A desfacut cineva o cutie sa vada cum e in dreptul fiecarui pinion ? ca arunca ulei de jur imprejurul lui ? Dar totusi se aude mai tare cand nivelul uleiului este mai mic un pic si pinionul face contact si cu aerul..
          turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google