Salut!Am facut un drum asta seara la Azuga si la Sinaia in fata la MEFIN am dat cu roata stanga intr-o groapa destul de adanca si aveam o viteza de vreo 80km/h.Am verificato superficial,plumbi sariti nu,janta sparta nu, si in mers nu se aud zgomote suspecte,nu trage masina intr-o parte.Ce ar mai trebui sa verific?Sa merg la service?
Am Dat Cu Roata Intr-o Groapa!
Collapse
X
-
Cauciucu sa nu aibe vreo galca in el,ca probabil el a amortizat socul,eventual sa nu curga amortizorul.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Si eu am fost in situatia ta, numai ca am luat mult mai multe gropi cu roata dreapta fata si s-a strambat janta. A trebuit sa o roluiesc, m-a costat 31 RON roluitul+echilibrat+demontat+montat. Si cine stie ce a patit amortizorul, poate e stramb si ala si in cazul meu si in al tau. Ar fi bine sa verifici.sigpic
Comment
-
Eu am urcat o bordura cu roata virata,aveam aprox 30 km/h fortat,ca altfel intra unu in mine,si la mine a fost nasol.Adica janta strambata,neputand fi indreptata,cauciuc nou+directie afectata.Masina mergea drept,volanu aprox 30 grade stanga.Daca era ceva sesizai.Nu a patit nimic.Cand dai intr-o groapa,cu rotile drepte,nu prea afecteaza directia,nasol e cand ai roata virata.Bftsigpic
Comment
-
Imi cer scuze daca a fost putin fortat topicul!.Volanul nu sta stramb,si masina nu trage intr-o parte doar zgomotul m-a speriat,a fost destul de puternic.Masina este relativ noua,este din aprilie si am doar 10000 de km cu ea.Si eu ma gandesc ca a rezistat destul de bine gropii.
Comment
-
-
Am jante de aliaj,cele de prestige,deci nu am fost nevoit sa ii dau capacul jos. )Am tras de roata,am impins cu piciorul...Nimic suspect.Nu au sarit plumbii si nici nu s-a spart.La amortizor nu m-am uitat ca e prea mare jegul si nu vad daca curge iar la echilibrat nu am avut timp sa merg.
Comment
Comment