Probleme Uch

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Off topic: Asta-i nepotul lu' JIJI!

Comment

multumesc pt.raspuns .Si si scuze pt. scris nu nu scriu asa e o "aptitudine" pe care am absolvito in timp si de care ar trebui sa ma dezvat .

Comment

Salut! Am si eu aceeasi problema as vrea sa stiu cum ai rezolvat mai exact problema cu uch-ul .

Gata s-a rezolvat problema . Am bibilit mai mult mufele alea si am verificat toate sigurantele din nou .
        Last edited by eminence2007; 27 November 2010, 16:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sal

pai spunemi si mie k si eu am aceeasi problema ajutama si p mine
          Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Comment

da asteptam..

Comment

Prezint si eu o problema care cred ca este legata de uch-ul loganului unui prieten. Masina este un logan prestige din 2008. Nu mai functioneaza dintr-o data urmatoarele functii:
              1. Inchiderea si deschiderea masinii de pe cheie, dar inchiderea centralizata actionata din butonul de pe bord functioneaza, am schimbat si bateria din cheie.
              2. Dezaburirea lunetei si a oglinzilor exterioare nu functioneaza deloc.
              3. Plafoniera nu se aprinde la deschiderea usilor, dar din butoanele de pe ea functioneaza fara probleme.

Toate aceste functii au picat in acelasi timp.
              S-au verificat sigurantele toate mai putin cele de a motor, dar nu stiu daca poate fi problema de acolo.
              Nu i-am facut inca o diagnoza cu ddt2000 dar urmeaza. A mai patit cineva asa ceva? Am tot cautat probleme asemanatoare dar nu am gasit.
              Are cineva vreo sugestie?
              fara linkuri externe

Comment

imi raspund singur:
                Au fost rescrise setarile cu un aparat de diagnoza. Uch era model m5 si au fost scrise setari de m2 din greseala. Am rezolvat cu ddt
                fara linkuri externe

Comment

ai rezolvat?

Comment

Originally posted by Klax View Post
                    imi raspund singur:
                    Au fost rescrise setarile cu un aparat de diagnoza. Uch era model m5 si au fost scrise setari de m2 din greseala. Am rezolvat cu ddt
                    normal ca s-a rezolvat din ddt si ca erau din setari
                    atasez setarile optime
                    spor
                    Attached Files

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google