Burduf Schimbator Viteza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Burduf Schimbator Viteza

Salut.

Burduful de la schmbatorul de viteza are niste clame din plastic care s-au rupt. Acum acesta nu mai este fix, cand schimb viteza iese din locul lui, se vad caltii interiori si restul componentelor. La service mi-au spus ca nu au ce sa-mi faca, schimbatorul vine cu tot cu burduf si ar trebui inlocuit cu totul (nu cred asta), costa cam mult si nu intra pe garantia masinii. Mi-au spus sa lipesc cu silicon, am incercat asta cu silicon universal, l-a lasat 48 de ore fara sa-l misc. Burduful s-a lipit, dar nu a rezistat mult, dupra vreo saptamana de mers cu masina zilnic s-a dezlipit din nou. Aveti vreo idee referitoare la acest caz? Multumesc.

Da, fugi si cauta niste dezmembrari si gasesti la un pret modic unul intreg, tit iti trebuie doar inelul de plastic cu cleme care il decapsezi cu grija de pe "pielea" respectiva si il montezi la a ta.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Se poate cumpara doar invelisul, cu tot cu prinderi.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mie mi l`a rupt fratele meu , l`am lipit cu superglue de aproximativ 6 luni .. Si nici in ziua de azi nu s`a dezlipit si nici nu se cunoaste ca a fost rupt

Comment

Originally posted by MirCip View Post
          Mie mi l`a rupt fratele meu , l`am lipit cu superglue de aproximativ 6 luni .. Si nici in ziua de azi nu s`a dezlipit si nici nu se cunoaste ca a fost rupt
          las ca vezi tu cand vei vrea sa-l scoti ce distractie va fi .
          Fuarte Nervos !!!

Comment

L`am lipit putin daca trag de el raman cu el in mana deci stai chill ;)

Comment

Am avut aceiaşi problemă. Cu superglue se rezolvă, am lipit-o acum un an şi este ca nouă. Nici nu m-am deranjat să mă duc în service, probabil ţi-ai dat seama de faptul că te privesc de parcă te-ai duce la cerşit acolo. La noi garanţia e aproape inexistentă. Baftă multă şi lipeşte cu superglue!

Comment

Eu am pus o banda dublu adeziva in jurul lui cam de 2 luni si inca sta la locul lui. Pana la urma cred ca la dezmembrari o sa caut si eu

Comment

Si eu l-am lipit la frate-meu cu super glue sa nu mai iasa, dupa care am vandut-o

Comment

Eu am lipit inelul de plastic cu poxipol.
                    Ca sa scot inelul de plastic l-am desfacut de pe husa, nu am putut sa desfac nuca de la schimbator.
                    Am ridicat husa in sus, am desfacut agrafele de metal sau ce-or fi ele(cu un patent cu varf) ca sa pot lucra la inelul de plastic.
                    Ca sa prinda bine poxipolul am dat cu sminger si am lipit si pe o parte si pe alta cu niste bucati de plastic pe care le-am smingeruit si pe ele. L-am lasat sa sa usuce bine (20 min), dupa care lam pus inapoi pe husa cu aceleasi agrafe(munca de migala).
                    Si acum nu am probleme este ca nou.

Comment

și mie mi s-au rupt acele clame de plastic,am incercat cu super glue tot mi s-au dezlipit, acu joaca burduful parca ar vrea sa zboare cand schimb viteza

Comment

daca vreodata vrei sa mai dai jos burduful, atunci nu e indicat sa lipesti cu super glue ieftin pentru ca intareste foarte tare husa(burduful) si devine casanta si clar ca doar prin rupere o indepartezi, iar alte variante ar fi bizon-tot un fel de super glue dar cu o compozitie mai elastica si un pic mai scump sau daca gasesti undeva pistol electric cu silicon,care aplica siliconul la cald..iar daca nu te intereseaza prea tare,atunci merge si cu super glue

Comment

Mai bine il schimbi, e mai simplu.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cam cât costă? Aici în colț de țară nu prea se găsesc piese originale doar la dealer...unde știm cu toții ce prețuri se practică

Comment

daca la locatie v-ati trece orasul si nu "romania", pt multi dintre voi care puneti interbari de genul ar fi mai usor sa vi se dea raspuns. pun pariu ca sunt printre noi colegi care stiu la ce dealeri/magazine/service-uri sa va trimita in functie de orasul in care sunteti...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google