A mea a mers si a lui gigi "mareom" tot asa, chiar are filmulet pe youtube. Cu benzina de 95 tre sa mearga macar 200 cu 3 oameni in masina. Vb de viteza pe ceas, nu de aia reala. Apropo, daca mergeti mult in oras si n-o taplaiti, dureaza cam 20km ca ecu injectie sa se readapateze la noul stil de condus si sa gestioneze motorul in consecinta. De aia cand mai zice lumea, ocazional aratatii-i si 4500-5000rpm ca n-are nimic, merita sa ascultati si sa actionati in consecinta. Cand ati luat 16v trebuie sa va ganditi ca aveti un motor ce trage la 4000rpm, nu un dizal ce trage la 1800. Degeaba mergeti 3 luni prin oras cu 60 in tr5 si apoi vreti cocs, ca n-o sa aveti parte de el.
tavi, motorul ala de 2000 ce castiga 8 cai cu benzina de 98 in loc de 95 e ala de subaru, benzinar turbo (echivalent aspirat de 3200-3500cmc) de 300 de cai. nu vorbim de aspiratoare, ca in acelasi test, clio cu motor 1.6 n-a facut nici o diferenta nici la putere, nici la consum. vorbim de aceeasi emisiune de pe discovery, parca...
apropo, trebuia sa vii macar o data cu mine de la tm la sannicolau, sa vezi ce des isi lua "picaje" masina. am zis clar ca pe ceas a mers 210. pana una-alta nici avionul lui felix n-a fost filmat facand tot vitezometrul, dar de 16v cu peste 200 e plin youtube-ul.
tavi, motorul ala de 2000 ce castiga 8 cai cu benzina de 98 in loc de 95 e ala de subaru, benzinar turbo (echivalent aspirat de 3200-3500cmc) de 300 de cai. nu vorbim de aspiratoare, ca in acelasi test, clio cu motor 1.6 n-a facut nici o diferenta nici la putere, nici la consum. vorbim de aceeasi emisiune de pe discovery, parca...
apropo, trebuia sa vii macar o data cu mine de la tm la sannicolau, sa vezi ce des isi lua "picaje" masina. am zis clar ca pe ceas a mers 210. pana una-alta nici avionul lui felix n-a fost filmat facand tot vitezometrul, dar de 16v cu peste 200 e plin youtube-ul.
Comment