Nu Accelereaza Mai Mult De 170

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta e alta aberatie cu 170/h la dacia 1310. In fine.

Cred ca n-a prins conditii bune sa mearga peste 170, masina n-are absolut nimic.

PS: Petroman, Passatu chiar si 130 cp sa aibe, nu poate lua 210 cum ia Loganu 1.6 16V )))) si fara autostrada. Adica un 195 real greu poate Passatu, e doar un amarat de Passat.
    Sau Ford Focus 115 cp benzina, abia urca la 210 pe ceas (asta in conditii de autostrada) dar Loganu il face varza, face in mod optimist tot ceasu...

Sau Peugeot 407 hdi 136 cp, abia am putut merge cu el cu 220 pe ceas, Loganu e in spatele lui...inuman.
    Last edited by Octavian; 5 December 2008, 14:15.

Comment

Pai omul spune ca "pe ceas" nu depaseste viteza de 170 ceea ce mi se pare cam ciudat
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Eu cred ca ii este frica de viteza Sau s-a plictisit cand a ajuns la 170 ... A stat cu picioru` pe pedala semiapasata si a vazut ca nu creste repede si a facut THREAD ! Nu vreau sa fiu rautacios ... Dar e o problema ori cu masina , benzina , alti factori , ori persoana e de vina
        1.6 MPi Icy White

Comment

Chiar ma amuzati mai oameni ) Am scris pe forum pt ca ma gandeam ca o sa primesc niste raspunsuri de la niste oameni care se pricep si nu raspunsuri de genu: apasa pedala pana jos, sau ca mi-e frica de viteza sau ca bag din galeta ....Sau alte aberatii. Am spus de la incept ca masina mergea fara probleme la 183, a ajuns si la 195, benzina am bagat tot timpul de la mal asa ca shame on you.....

Comment

Stai linistit ca au facut o gluma...Mai deplasata ce-i drept, specifica lui ingerulol...Mai sunt si oameni care iti pot da o explicatie tehnica...Un seba, andrei...Etc

Comment

Eu nu mai zic nimic, ca tavi degeaba se uita la filmulete, el sustine in continuare ca loganul 16v nu face tot kilometrajul. Ba-l face! Crezi ce vrei, iti garantez ca-l face. Si pt a mia oara, vorbim de viteza afisata pe bord, tavi, nu aia reala... bah frate da' capos mai esti... si cum adica passatu de 130 de cai nu trece de 195? aia e viteza amxima la megane de 120 de cai, deci vw-ul ar trebui sa-i treaca (real, nu doar afisat) fara probleme.

Imleech, ai verificat filtrul de aer, ai schimbat benzina, ai verificat bujiile, ai verificat sa etanseitatea galeriei de admisie, senzorii? pedala se apasa pana la capat? cu pedala maxima, clpeta se deschide 100%? nu ai cablul de acceleratie slabit? vezi ca e un "pieptane" de reglaj pe galeria de admisie, mai intinde un pic de acolo si incearca din nou, dar vezi ai grija pe ce drum si in ce conditii faci testul, sa nu iasa urat.
              Last edited by Seba; 6 December 2008, 03:32.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Unde am afirmat/sustinut eu ca loganu 16V nu face tot kilometraju?
                N-am spus asta nicaieri, am spus ca e foarte ''optimist'', are abateri foarte mari daca face 210 pe ceas (daca citesti vezi ca am scris clipuri am vazut destule), si sunt foarte incapatanat sa cred ca real ar face un 195 km/h in conditii normale, adica peste 10 km viteza declarata de constructor.

Abia scoate Clio 1.6 16V 110 cp 190/h, sau un Megane dizal 130cp 200km/h, dar Loganu 16V 105 ar scoate 195 real cu ''super'' cx-ul lui si garda la sol propice pt viteze d-astea, asta nu pot crede, nu ca nu face tot ceasu

Stii cum suna asta cu ''face tot ceasu''? Aiurea, parca dai conotatii de masina super sport, care la 105 cp e mai al dracu decat alta mai puternica pt ca face tot ceasu, il face auirea cu abateri mari de viteza, eu as spune cu ~20-25 km in plus fata de viteza reala.
                Last edited by Octavian; 7 December 2008, 00:57.

Comment

Uite asta e cel mai simpatic, ))) , sigur facea tot kilometraju daca nu-i iesea ala in cale )))

Bigman am inteles de la Silviu ca a avut talon mic.. Asa cum ai luat si tu 205/h cu talon mic.

PS: sau asta, tot pe autostrada, dar a avut o ''jena'', sau probabil cauciuce stock...
                  Last edited by Octavian; 7 December 2008, 02:09.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                    Va rog sa reveniti la topic, si lasa-ti viteza maxima a 16 v-ului.
                    Multumesc.
                    Acum ca ne-am lamurit cu viteza 16v (cea maxima), sa revenim la topic.

Comment

Astazi am alimentat de la rompetrol. Se vede diferenta.... Inca nu am drum in afara orasului sa vad cat se duce, dar cred ca nu o sa mai fie probleme

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google