Oscilatii La Relanti!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oscilatii La Relanti!

Am si eu o problema cu masina si nu am gasit pe nicaieri rezolvarea,si m-am gandit sa deschid acest thread pt a primii ajutorul din partea dvs!La relanti,cum scrie si la titlu,am niste oscilatii(fluctuatii)la relanti!Cu ce ma puteti ajuta....Si apropo am fost cu ea la service la dacia,am bagat-o pe tester iar turatia era variabila,intre:cea mai mica este 748rpm iar cea mai mare 761rpm...Este o problema,si daca da ajutati-ma va rog!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

O cauza ar fi benzina de calitate proasta. Si a doua cauza, la ralanti "asa face toate". Dar la turatii mai ridicate...nu prea mai "face toate la fel"
    sigpic

Comment

Cei de la servicce ce parere au? Ce au spus?

Comment

Cred c amai e un topic pe aceasta tema deschis. N-ar strica sa dai un search inainte sa deschizi inca unul pe aceeasi tema.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

Depinde si ce temperatura avea motorul...Cate liniute aveai la temperatura...Rece fluctueaza turatia...Mai ales daca ai si o benzina mai slaba calitativ.

Comment

Ai incercat sa schimbi benzina? Exact la fel mi-a facut si mie cand am alimentat de la cea mai proasta benzinarie posibila, si anume: Agip.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Aceeaşi problemă o am şi eu de când am luat maşina. Am pus-o şi eu pe tester la Dacia şi mi-au spus că nu sunt probleme, de fapt am văzut cu ochii mei ce afişa tester-ul. Din spusele lor o fluctuaţie aşa mică nu poate afecta funcţionarea motorului. Nu prea ştiau de la ce poate fi. Mi-au înlocuit bateria, alternatorul, bujiile, etc. şi tot la fel făcea. Aştept şi eu alături de tine o explicaţie sinceră!

Comment

Originally posted by pipan View Post
                .....Si apropo am fost cu ea la service la dacia,am bagat-o pe tester iar turatia era variabila,intre:cea mai mica este 748rpm iar cea mai mare 761rpm...Este o problema,si daca da ajutati-ma va rog!
                N-ai nici o problema.
                Poate are si ea toane (benzina).
                La mine cand face , cand nu face.
                Nu mai bag in seama chestiile astea marunte Iti recomand sa faci la fel, atata timp cat in rest masina merge OK.

Nu vezi, la altii scapa ulei, se ard becurile aiurea etc, astea sunt ceva probleme, dar ca variaza un pic turometrul, nu cred ca e o problema reala.

Comment

Domnilor, pe cate topicuri o sa discutam fluctuatiile ralantiului la benzinar? Aici spunem "stop" pana va invatati sa dati "search" de 2-3 ori inainte sa vorbim in 4 locuri aceeasi chestiune.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google