If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o problema cu masina si nu am gasit pe nicaieri rezolvarea,si m-am gandit sa deschid acest thread pt a primii ajutorul din partea dvs!La relanti,cum scrie si la titlu,am niste oscilatii(fluctuatii)la relanti!Cu ce ma puteti ajuta....Si apropo am fost cu ea la service la dacia,am bagat-o pe tester iar turatia era variabila,intre:cea mai mica este 748rpm iar cea mai mare 761rpm...Este o problema,si daca da ajutati-ma va rog!
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Depinde si ce temperatura avea motorul...Cate liniute aveai la temperatura...Rece fluctueaza turatia...Mai ales daca ai si o benzina mai slaba calitativ.
Aceeaşi problemă o am şi eu de când am luat maşina. Am pus-o şi eu pe tester la Dacia şi mi-au spus că nu sunt probleme, de fapt am văzut cu ochii mei ce afişa tester-ul. Din spusele lor o fluctuaţie aşa mică nu poate afecta funcţionarea motorului. Nu prea ştiau de la ce poate fi. Mi-au înlocuit bateria, alternatorul, bujiile, etc. şi tot la fel făcea. Aştept şi eu alături de tine o explicaţie sinceră!
.....Si apropo am fost cu ea la service la dacia,am bagat-o pe tester iar turatia era variabila,intre:cea mai mica este 748rpm iar cea mai mare 761rpm...Este o problema,si daca da ajutati-ma va rog!
N-ai nici o problema.
Poate are si ea toane (benzina).
La mine cand face , cand nu face.
Nu mai bag in seama chestiile astea marunte Iti recomand sa faci la fel, atata timp cat in rest masina merge OK.
Nu vezi, la altii scapa ulei, se ard becurile aiurea etc, astea sunt ceva probleme, dar ca variaza un pic turometrul, nu cred ca e o problema reala.
Domnilor, pe cate topicuri o sa discutam fluctuatiile ralantiului la benzinar? Aici spunem "stop" pana va invatati sa dati "search" de 2-3 ori inainte sa vorbim in 4 locuri aceeasi chestiune.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment