Volan Stramb Pt Mersul In Linie Dreapta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Volan Stramb Pt Mersul In Linie Dreapta

Am observat ca pt a merge in linie dreapta volanul a inceput sa stea putin "stramb" rotit putin catre partea stanga

Am testat rotile Ok (jante ,caucicuri) franarea in linie dreapta fara mana pe volan este ok,mers in linie dreapta fara mana pe volan Ok.......sa se fi strambat efectiv volanul in jurul axului?

Depinde la ce unghi este inclinat volanul...exista o toleranta acolo, dar din pacate nu iti pot spune exact cat este.

Comment

ai avut ceva reparatii la masina ?
      volan dat jos,etc ? Daca da,probabil idiotii nu au montat drept...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sau geometria defecta . Costa in jur de 100 ron .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

da de ce merge drept masina cand lasa volanu ?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si eu am avut probleme.Am lovit o bordura si masina mergea drept volanu 10 grade dreapta.Am fost in service.Dar niciodata nu o sa mai fie ca inainte.Acum e 1 grad stanga :P.
            sigpic

Comment

a fost lovita masina in fata?
              sigpic

Comment

Nu a fost lovita ,a luat doar gropi normale ca orice masina...nu prea mari

Comment

Du-te si fa o geometrie a rotilor. Asa am patit si eu cu volanul dupa ce am luat un speedbump pe la 80 km/h. La fel si la mine, masina mergea drept dar la geometrie nu a iesit chiar bine si mi-a zis tipul de acolo ca in timp, daca mergeam cu ea asa, as fi vazut uzura neuniforma a anvelopelor pe fata. O geometrie costa 70 de lei, o anvelopa in jur de 200 lei.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google