Problema se va rezolva dar nu puteau oare sa trimita una de la fabrica
Problema Aer
Collapse
X
-
Pai nu pot sa trimita una de la fabrica motivul a fost ca sunt comandate exact cate masini sunt in productie deci nu pot sa-mi trimita una iar la opc nu-mi sta in fire dar le-am promis ca daca nu se rezolva atunci cand mi-au zis vreau banii inapoi pe masina si datorita serviciului meu le voi face "reclama" la tv .Nu stiu daca fac bine dar eu sunt hotarata sa o schimb cu un AVEO in patru usi.Chiar mi-am dorit acest Logan2 dar daca nu se poate.......asta e
Comment
-
am si eu o nedumerire, am fost la revizia de 1 an , toate bune, mi-au reglat si culbutorii putin, la montajul filtrului de aer inapoi acolo in spate are 2 furtunase iar pe unul se afla o duza de aer [cred] ca la D 1310. mecanicul cind a vazut-o a dat-o afara spunindu-mi ca nu are ce cauta acolo ! intrebarea mea e de ce a mai pus-o fabricantul acolo.
Comment
-
pai tu crezi ca astia o sa-ti dea banii inapoi pe masina!? Eu nu prea cred...Eu zic dute si la opc poate le da o amenda sa-i usture si fale si reclama proasta ca sa se invete minte sa nu-si mai bata joc de clienti. Si nu fi ingaduitor ca astia castiga o gramada de bani de pe spatele nostru.
Comment
-
@rontz: pana la urma iti inteleg supararea, dar asta nu inseamna ca masina e proasta. ai avut ghinion, se poate intampla oricui sa se arda cate ceva (oricum subansamblul nu e produs de dacia, piesele sunt bosch, trw, valeo, autoliv, acelesi firme ce furnizeaza subanasamble si pt bmw, mercedes, audi...) serviciile sunt de toata jena, ceea ce o sa constati ca se intampla in mai toate service-urile de la noi, indiferent de masina.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Buna Seba nu am spus ca masina e proasta dar ma deranjeaza atitudinea lor.Voi incercati sa faceti ceva prin forum iar ei strica tot.NU REGRET NICI O SECUNDA ALEGEREA FACUTA chiar o iubesc si-mi doresc sa nu am doamne fereste alte probleme mai grave dar nici n-as fi vrut sa apara unele mici chiesti atat de repede.
Am uitat sa va spun si colac peste pupaza azi mi-a sarit o pietricica in parbriz si sa cam ciupit iar sub ciupitura este o zgarietura cam de 5mm ce fac?
Comment
-
noi nu avem legatura cu dacia. intamplator, conducem masini facute de ei, atata tot. nici noi nu-i prea inghitim, daca e sa fim cinstiti pt ca multi dinttre noi s-au lovit de chestii minore pt care asteptai saptamani intregi sa se rezolve
sorry pt pietricica din parbriz, incearca la o firma de reconditionat parbrize, ori la casco. nu iti spun ce sa faci, dar un parbriz spart sigur se schimba pe casco, mai degraba decat unul zgariat/ciobit spor la treaba...!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment