Lumini De Intalnire

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lumini De Intalnire

am o intrebare pt ceilalti loganisti.

am impresia -dupa ce am mers cu alte loganuri- ca farurile mele, pe faza scurta sunt aproape degeaba.
    nu vad aproape nimic, farul din stanga bate cativa metri fata masinii, cel din dreapta duce mai mult.
    am rasucit o pe toate partile, becurile merg, reglajul merge la fiecare far in parte (verificat)
    le tin numai pe pozitia aia care bate cea mai departe in fata ....dar totusi
    mai are cineva simptome din astea sau le arunc naiba si mi pun xenon?
    JIJI

eu am avut cablul care regla unul dintre faruri sarit din locasul lui.batea numai in copaci.

Comment

m-am uitat la bec in momentul in care altcineva imi actiona butonul de reglaj si am vazut ca mecanismul functioneaza.
      masina o am de cateva luni...

la mine becul din stanga bate mult mai jos decat cel din dreapta.
      am vazut asta si pe strada si cand am pus o la zid .

stiu ca si asta e normal sa nu l orbesti pe altu in trafic...
      JIJI

Comment

totusi sa arunci o privire si la cablul ala.e acoperit de o bucsa de cauciuc pe care o dai usor la o parte.poate nu e prins in locasul lui si de acolo farul nu se regleaza corect.

Comment

vezi ca farurile bat incrucisat. normal se intalnesc pe la 15 m pe mijlocul masinii pe asfalt.
          sigpic

Comment

Mai avem un topic asemanator,,,Se pare ca nu e suficient...
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Gigibecali, reglajul il poti face singur, foarte usor. Iti spun acum din ce m-au invatat niste electricieni auto de la Dacia. Trebuie sa pui seara masina cam la 2 m de spatele altui Logan.
              1. pune farurile in pozitia sus din comutatorul din bord;
              2. daca te uiti atent la far, in partea de sus are un surub de reglaj cu cap de inbus, de 6 cred ca e. Cu farurile aprinse, roteste din acel imbus pana iti cade lumina sub nervura de pe capacul portbagajului. Repeti operatia la ambele faruri si o sa vezi ca o sa ai parte de iluminare pe faza de intalnire noaptea.

Succes !
              sigpic
              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

salut,

ady, tu zici ca asa reglezi farurile cum trebuie? Eu stiam ca de acolo de unde zici tu sa le regleze, se pot regla farurile doar stanga-dreapta, nu si sus-jos... in fine, daca tu zici...
                Am sa incerc si eu sa vad daca merge ptr ca ar trebui sa le reglez si eu un pic pe ale mele... am schimbat xenoanele si nu mai bat tocmai bine...
                Better late than never, but never better late

Comment

salut amigos loganisti

am umblat azi la faruri rapid sa vad despre ce e vb.
                  avea dreptate alecs55 , era cablul de reglaj sarit din locasul lui.
                  in fine l-am pus la loc si deseara ma duc sa i dau niste ture sa vad daca acum e mai bine si daca orbesc pe cineva.

sper sa nu mai trebuiasca sa le reglez, oricat de usor s-ar face, ca fac tensiune la cati bani am dat pe masina si deja sa ma pun cu cheia si surubelnita pe ea.

si nici la garantie nu mi vine sa ma duc ca mi e scarba de amabilitatea alora. mda.

merci pt sfaturi la cei care m-au ajutat

salutari

ps : cei care va mai bagati nasu pe frigul asta pe sub capota si nu numai avetii grija ca se rup colierele si clipsurile la cea mai mica atingere.
                  JIJI

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google