sal allz, sunt proprietarul unui logan abs+ 1.4 si am o mica problema. martorul alte pericole(!) ramane aprins dupa coborarea franei d mana, dar intensitatea luminoasa este mai mica, nu ca atunci cand este frana d mana pusa. Oare sa fie d vina placutele, sa fie cumva senzorul d uzura? Multumesc anticipat.
Martor Alte Pericole (!) Aprins
Collapse
X
-
si eu cred ca este de vina contactul care aprinde martorul la ridicarea franei de mana
Mai poate sa inghete si cablul de la frana de mana si sa nu elibereze complet
Fa urmatorul test mergi cu 10 km ora trage frana de mana pana vezi ca are tendinta de oprire masina apoi coboara complet frna si lasa sa se opreasca singura Daca in momentul opririi nu se da cat de putin inapoi masina...fff putin inseamna ca mergi ca ramane franata ...Dar nu cred ca este cazul....cred ca este de la contactul care aprinde becul
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postala nu e alte pericole, ci este marorul de la frana de mana. si s-ar putea sa faca scurt. ai mare grija. fuga cu ea la service sa nu o patesti
instalatia la logan este praf..vad zilnic 4-5 loganuri cu cate un far, sau cand pun frana dau si semnal))
totusi, dute la un electrician sa vezi care i treaba.
Comment
-
instalatia "praf" se limiteaza la o mufa ce se oxideaza, aia din triplele spate. si remedierea e simpla: se desface, se sterge, se da cu spray de contact si cu wd40. aia cu cate un far e prostie, sa ma ierti, nu e de vina cablul ca tembelul nu schimba becul ars...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
astia la logan au scos cam multe: activare stergatoare la spritare parbriz (dacia berlina dinainte de 89 avea), senzor placute frana (la supernova stiu ca aveam), reglare volan pe inaltime (la primele modele de logan parca nu aveau, la supernova aveam), altele nu imi vin acum..Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
-
cand e defectiune de ABS se aprinde becul ABS ...la alea mai vechi,si din generatia 16vurile se arinde becul ABS si icoana (!)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by zlate58 View Postvezi ca acel bec se aprinde si la o defectiune a sistemului ABS mergeti si faceti o testare a sistemului ABS aveti grija ca atit timp cit este aprins martorul ABS sistemul nu functioneaza veti avea numai frinarea clasica(fatra ABS)
Comment
Comment