Martor Alte Pericole (!) Aprins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Alte Pericole (!) Aprins

sal allz, sunt proprietarul unui logan abs+ 1.4 si am o mica problema. martorul alte pericole(!) ramane aprins dupa coborarea franei d mana, dar intensitatea luminoasa este mai mica, nu ca atunci cand este frana d mana pusa. Oare sa fie d vina placutele, sa fie cumva senzorul d uzura? Multumesc anticipat.

Placutele de frana la logan nu au senzor de uzura,deci...ai scapat de o grija!
    Eu cred ca este un contact imperfect la frana de mana sau nu nivelul lichidului de frana a scazut.

Comment

mie sa nu fie un scurt de la apa de la ceva
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Ce sa fie scurt @ten? Si de unde apa? )

Comment

condens na s-a strans pe intrerupatorul de la frana de mana ce crezi ca e imposibil?
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

ala nu e alte pericole, ci este marorul de la frana de mana. si s-ar putea sa faca scurt. ai mare grija. fuga cu ea la service sa nu o patesti
            sigpic

Comment

si eu cred ca este de vina contactul care aprinde martorul la ridicarea franei de mana
              Mai poate sa inghete si cablul de la frana de mana si sa nu elibereze complet

Fa urmatorul test mergi cu 10 km ora trage frana de mana pana vezi ca are tendinta de oprire masina apoi coboara complet frna si lasa sa se opreasca singura Daca in momentul opririi nu se da cat de putin inapoi masina...fff putin inseamna ca mergi ca ramane franata ...Dar nu cred ca este cazul....cred ca este de la contactul care aprinde becul

Comment

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                ala nu e alte pericole, ci este marorul de la frana de mana. si s-ar putea sa faca scurt. ai mare grija. fuga cu ea la service sa nu o patesti
                pai si baietii de mai sus ce au zis ?..

instalatia la logan este praf..vad zilnic 4-5 loganuri cu cate un far, sau cand pun frana dau si semnal ))

totusi, dute la un electrician sa vezi care i treaba.

Comment

instalatia "praf" se limiteaza la o mufa ce se oxideaza, aia din triplele spate. si remedierea e simpla: se desface, se sterge, se da cu spray de contact si cu wd40. aia cu cate un far e prostie, sa ma ierti, nu e de vina cablul ca tembelul nu schimba becul ars...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

astia la logan au scos cam multe: activare stergatoare la spritare parbriz (dacia berlina dinainte de 89 avea), senzor placute frana (la supernova stiu ca aveam), reglare volan pe inaltime (la primele modele de logan parca nu aveau, la supernova aveam), altele nu imi vin acum..
                    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

senzor placute au si daciile 1310 pe injectie...stiu 100 % ptr ca un vecin le a taiat ca numai indica bine.

Comment

a intrat umezeala la o cupla pe unde e legat acel martor Am vazut un logan care facea la fel ca intrase umezeala la manocontactul de la sevodirectie.
                        Captain of the black pearl

Comment

vezi ca acel bec se aprinde si la o defectiune a sistemului ABS mergeti si faceti o testare a sistemului ABS aveti grija ca atit timp cit este aprins martorul ABS sistemul nu functioneaza veti avea numai frinarea clasica(fatra ABS)
                          Last edited by zlate58; 31 December 2008, 15:26.

Comment

cand e defectiune de ABS se aprinde becul ABS ...la alea mai vechi,si din generatia 16vurile se arinde becul ABS si icoana (!)
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by zlate58 View Post
                              vezi ca acel bec se aprinde si la o defectiune a sistemului ABS mergeti si faceti o testare a sistemului ABS aveti grija ca atit timp cit este aprins martorul ABS sistemul nu functioneaza veti avea numai frinarea clasica(fatra ABS)
                              s-au senzorul de lichid de frina ,de ala am uitat mai devreme.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google