Probleme Schimbator Viteze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.Revin si eu cu pozele puse de 74-NYT si GMV97.Puna astea pt,. a va da seama mai dine de diferenta.
    Numai bine.
    ps:sper sa nu se supere pe mine.
    Attached Files
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

esti extraordinar 23 yng bravo cum sa ne suparam,eu nu ma prea pricep sa fac asa ceva bv scz de off
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

nu are nici o legatura ca la mine este murdar si la el nu ...eu am dat cu vaselina spray acolo pt a gresa si de asta s-a facut asa o sa pin o poza maine sa vedeti cum este acum
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

Comment

Salut.Asteptam poza.Oricum nu trebuie sa te superi pt. poza.Treaba e sa-ti remediezi defectiunea.Daca te putem ajuta,te ajutam.
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

Originally posted by gmv97 View Post
            Pai la toate vitezele face asa ................................ Uleiul din cutie l-am schimbat acum 3 zile si nu are legatura cu figul ca face la fel si dupa ce se incalzeste masina
            Ce ulei a bagat in cutie?

Comment

ag23yng, nu are nici o relevanta ca nyt a spalat motorul si gmv-ul nu si nici nu are nici un efect asupra modului in care intra in viteza.
              bucsa aia de cauciuc eu iti sugerez gmv-ule s-a schimbi cat mai urgent. acea bucsa tine vaselina pe articulatia levierului<nuca>.
              si la mine intra greu in viteze, dar eu am cu masina 136.000 de km. si intra greu pe retrogradare<cand dau inferioara> trebuie sa fortez nitel in levier ca sa intre.

mai poti verifica suportul motorului ala lung, ca daca e rupt si motorul are o miscare de balans prea mare atunci e normal sa nu prea reusesti sa schimbi usor vitezele.
              Fuarte Nervos !!!

Comment

Salut.Eu am pus acele poze pt. a nu putea fi de ajutor daca se poate face o diferenta sau nu,doar din ce poze au pus colegi.
                Nu cred ca functionalitatea schimbatorului(faptul ca intra greu in viteza)are legatura cu faptul ce e sau nu murdara(spalata la "nyt").Eu am vrut sa fiu de ajutor.
                Numai bine.Dar sa ne spuna gmv97 daca mai face asa si acum pe caldura sau a renediat problema.(posibil uleiul sa fie de vina daca nu a respectat specificatiile).
                Hai ca v-am plictisit.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Cred ca nu m-am facut inteles ....la mine acel colier de pe tija schimbatorului ...cel care apare in poze s-a slabit si s-a modificat pozitionarea levierului...pe mine ma intererseaza care este metoda de reglaj ....dupa ce slabesti piulita care este metoda de pozitionare a levierului (nu cred ca se face pur si simplu la ochi) ...masina are uleiul care este recomandat de dacia
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

pai zise un om mai devreme
                    bagi in treapt 1
                    slabesti colierul
                    misti levierul sa vina pe pozitia fireasca fara sa-l scoti din viteza, strangi colierul.
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

gmv 97
                      Ca sa reglezi pozitia levierului se baga in viteza 1, pozitionezi levierul pe directia lui 1 si strangi colierul.
                      Dupa asta verifici daca intra in toate vitezele,daca nu,mai reglezi in functie de pozitia convenabila.
                      Spor la traba si sa ne zici cum e....!

Comment

in manualul service la logan se spune ca timoneria se schimba nu se regleaza. cine regelaza timoneria o face pe propria raspundere.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

o fi o noua tehnica ...fara carte..nu intodeauna trebuie sa ne luam dupa carti
                          Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!

Comment

petroman , era un avertisment, faceti ce va taie capul.
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

Normal ca se schimba,dar omului ii s-a slabit colierul ce sa faca acum,arunca masina la gunoi, si isi ia alta !
                              Oricum nu e normal sa nu poata sa o regleze,ca doar nu-i calibrat mm de robot din fabrica.
                              Ori nu stie el,ori nu e de acolo,in general e din bieleta CV ,dar poate fi si din alte piese care constituie ansamblu.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google