Miros De Gaze Arse In Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Miros De Gaze Arse In Masina

sal! este dci de 65 cai , am facut ITP unde mi-au turat-o la 4000 si de atunci ( cam 4 luni) cand opresc masina intra un miros de gaze arse si sunt nevoit sa dau drumul la geamuri ;de unde vine mirosul si de ce ?

Salut! incearca sa vezi daca inchizi clapeta aer daca mai vine(posibil sa intre pe la aerisire din cauza sistemului de evacuare,poate are vreo fisura )

Comment

Verifica tot traseul de evacuare, incepand din motor pana in spate pentru a vedea eventualele sparturi si verifica deasemenea EGR-ul si turbina.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

la Vs n-am nici o sansa sa fac ceva la service
        am fost de trei ori la ei si se pricep bine la schimburi de ulei si filtre ; pacat de inginerii de acolo care se zbat ...vreau sa ajung in Iasi,poate-mi recomanda cineva un service serios...
        Last edited by krypton; 4 January 2009, 13:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cand dai drumul la caldura s-au la ventilare pune clapeta pe recirculare, daca lasi sa vina aer de afara miroase a gaze arse, si eu am patit asa.
          sigpic

Comment

@krypton: Pai in Vaslui e mai bine ca in Iasi, crede-ma. La Caremil e mai grava situatia.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google