If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu alimentez de 50 lei de fiecare data cind se aprinde becul.
stiu ca nu e bine dar ce sa-i faci, vecinii sint aspri cu mine si nu ma lasa sa bag mai mult
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Eu de cand am luat-o (sept.) am pus un plin si de atunci mentin plin de fiecare data. Plec la drum, iar la intors pun motorina pana fac iarasi plinul. In felul asta, am rezervorul plin mereu
martorul de prezenta apa in motorina se afla in partea inf a filtrului de motorina, in bord daca ai apa in motorina se aprinde martorul de la bujii la 1,5 dci (apa nu impuritati),si este prezent pe toate modele de achipare. OBD
OBD se aprinde numai la motoarele pe benzina si aceasta semnalizeaza in general ca sondele oxigen(amonte si aval) de pe catalizator nu functioneaza corespunzator si calcualtorul a memorat un defect si acesta se poate sterge doar cu testerul de diagnosticare prezent in unitatile service dacia.
la modelul KISS FM vine echipat si cu motor 1,5 dci 85 cp
Last edited by Cristi_Xp; 27 November 2007, 22:57.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment